Νέα επίθεση τη νύχτα με 20 βόμβες μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ!!!

0

646749Λίγες ώρες μετά από τον «πόλεμο» ανακοινώσεων ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Τόσκα, για τις επιθέσεις που δέχονται από αγνώστους τα γραφεία του κόμματος, χθες το βράδυ το κτήριο έγινε πάλι στόχος.

Αργά τη νύχτα του Σαββάτου, έγινε και πάλι επίθεση στα γραφεία στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, με άγνωστους να εκτοξεύουν περίπου 20 μολότοφ εκεί, όπως έκαναν και ενάντια διμοιρίας των ΜΑΤ που βρισκόταν κοντά στην περιοχή.

Στη συνέχεια οι άγνωστοι έβαλαν και φωτιές σε κάδους, με αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγες ένα αυτοκίνητο, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε 6 συλλήψεις και 16 προσαγωγές.

Οι συλληφθέντες, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι Ελληνες και οι δύο αλλοδαποί, πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι το βράδυ της Παρασκευής, τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ είχαν δεχθεί επίθεση με βόμβες μολότοφ, από την οποία κινδύνεψε ο βουλευτής Γιώργος Αρβανιτίδης.(Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στην πρώτη επίθεση).

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τη νέα επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση
Λίγη ώρα μετά την προκλητική ανακοίνωση του κ. Τόσκα, τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ δέχτηκαν νέα επίθεση με 20 μολότοφ! Δεν πρόκειται απλά για ανικανότητα και καρικατούρα υπουργού! Πρόκειται για παρωδία κυβέρνησης που είτε αδυνατεί είτε δεν θέλει να περιφρουρήσει τη νομιμότητα και ένα κτίριο στο κέντρο της Αθήνας. Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός θα πρέπει να ντρέπονται για όσα συμβαίνουν! Τίθεται πλέον ζήτημα λειτουργίας της δημοκρατίας! Η ευθύνη πλέον ανήκει στον κ Τσίπρα …

Προηγούμενο άρθροΣήμερα (7/2) η πίτα της “Δύναμης Πολιτών”
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: «Η Ιστορία συνεχίζεται» Νο4
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.