“Εγκαίνια με Τσε και χωρίς Ιερέα…” #Egainia_Tse

2

tseΠολλά Μπράβο και άλλα τόσα “Ζήτω“… αλλά…

“Είναι δυνατόν να γίνονται εγκαίνια ενός χώρου για τον αθλητισμό με δεκάδες μικρά παιδιά να βρίσκονται εκεί με τους γονείς τους… και αντί ένας ιερέας να κάνει τον Αγιασμό όπως είθισται… να “προσκυνάμε”… πανό με την φωτογραφία του ΤΣΕ κρεμασμένη στα καινούργια δίχτυα του ανακαινισμένου γηπέδου;;;”

Και φυσικά ΔΕΝ έχουμε τίποτα ούτε με αυτούς που “δεν πιστεύουν” ούτε με τον ΤΣΕ… αλλά πρόκειται για δημόσια εκδήλωση που απευθύνεται σε ΟΛΟΥΣ τους δημότες και όχι κάποια ιδεολογική-παραταξιακή εκδήλωση…

#Egainia_Tse

 

Προηγούμενο άρθροSilver Alert: Χάθηκε ηλικιωμένος από τη Νέα Χαλκηδόνα
Επόμενο άρθροΗ “Αποστολή” της Αρχιεπισκοπής μοίρασε στους πρόσφυγες 10.000 μερίδες φαγητού σε δύο μέρες
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ετσι ακριβως οπως το γραφετε :
    «δημόσια εκδήλωση που απευθύνεται σε ΟΛΟΥΣ τους δημότες και όχι κάποια ιδεολογική-παραταξιακή εκδήλωση».
    Καποια στιγμη ας ελπισουμε οτι θα βγουν απο το μικροκοσμο των οργανωσεων τους και θα συνειδητοποιησουν οτι διοικουν με 18% λογω συγκυριων και μονο. Σημερα μαλιστα ειναι και αμφιβολο αν εχουν ακομα αυτο το αναιμικο ποσοστο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.