Βίντεο & Φωτορεπορτάζ από τον χορό της τοπικής Νέας Δημοκρατίας

3

xoros-nd-filadelfeia-19022016 (49)Με αρκετό κόσμο και πολύ κέφι, έγινε την Παρασκευή (19/02) στην Μουσική ταβέρνα “ΑΦΟΙ Χαϊτίδη“ο χορός της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Βουλευτής επικρατείας κ. Θοδωρής Φορτσάκης, η Βουλευτής Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου καθώς και αρκετοί πολιτευτές της παράταξης και εκπρόσωποι τοπικών οργανώσεων της Αττικής.

Από τον Δήμο Φ.Χ. το “παρών” έδωσαν ο δημοτικός σύμβουλος (επικεφαλής του “νέο”) κ. Γιώργος Αράπογλου και ο δημοτικός σύμβουλος του “ΜΠΡΟΣΤΑ” κύριος Νίκος Σιώρης.

Δείτε Βίντεο και Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση:

Προηγούμενο άρθροΑπάντηση στην… απάντηση της ΑΕΚ από το ΥΠΑΠΕΝ
Επόμενο άρθροΤο τελευταίο «αντίο»…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ω ρε γελια! Ο 3 φορές διεγραμενος και υποδικος να τραγουδα τον υμνο! Χα χα χα
    Το νεο του Κουλη ειναι αυτο; Τσιπρας και παλι τσιπρας!

    • Αυτός φταίει ή αυτοί που νομίζουν ότι θα επανέλθει? Τελειωμένη κατάσταση που έχει διαβεί το ρουβικωνα της γραφικότητας. Το τοπ του ήταν το 2010. Αφού δεν τα κατάφερε τότε δεν θα τα καταφέρει ποτέ.

  2. Νταξ! Μπορεί σαν πολιτευτής να μην τα κατάφερε ποτέ και πουθενά αλλά σαν τραγουδιστής μπορεί να κάνει καριέρα σε καμιά ταβέρνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.