Ανακοινώσεις του Δ.Φ.Χ.

0

dimarxeio-nea-filadelfeiaΑπό τον Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας λάβαμε τις παρακάτω ανακοινώσεις:

3oghmnasio«Συνάντηση με τις «Κτιριακές Υποδομές» για την ανέγερση του 3ου Γυμνασίου- Λυκείου»

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 23 Φεβρουαρίου μεταξύ του Δημάρχου Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνος, Άρη Βασιλόπουλου και της Προέδρου των «Κτιριακών Υποδομών Α.Ε» Ι. Κοντούλη.

Από την πλευρά του Δήμου στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Γ. Ανεμογιάννης,  ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων, κ. Τ. Κωνσταντινίδης,  από την Επιτροπή διεκδίκησης ο κ. Γ. Οικονόμου, καθώς και ο τεχνικός σύμβουλος του Δημάρχου, κ. Κ. Μπαρούτας.

Εκ μέρους του Δήμου τέθηκε η ανάγκη επίσπευσης των διαδικασιών ένταξης του έργου στο ΠΕΠ Αττικής, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η ανέγερση των νέων σχολείων.

Από την πλευρά των Κτιριακών Υποδομών, υπήρξε ταύτιση απόψεων όσο αφορά την αναγκαιότητα του έργου και την ωριμότητά του και δόθηκε πλήρης διαβεβαίωση ότι είναι σε εξέλιξη όλες οι απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου το σχολείο να χρηματοδοτηθεί και να δημοπρατηθεί το ταχύτερο δυνατό.

Ως Δήμος, όπως και όλο το προηγούμενο διάστημα, θα βρισκόμαστε σε διαρκή επαφή με τη διοίκηση των Κτιριακών Υποδομών, προκειμένου να παρακολουθούμε την εξέλιξη του έργου και να ενημερώνουμε του πολίτες.


spathari-10-dim-katedamish (12)ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΓΕΡΣΗ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Τη Δευτέρα 22/02/2016 ξεκίνησαν οι εργασίες κατεδάφισης του παλαιού κτίσματος του 1ου Δ.Σ (Σπαθάρη) και ανέγερσης του νέου σχολείου.

Με την υπ.αριθμ. 802/15 άδεια κατεδάφισης θα ολοκληρωθούν οι εργασίες που αφορούν την απομάκρυνση του παλαιού σχολικού συγκροτήματος και αμέσως θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανέγερσης του νέου σχολείου με την υπ. αριθμ. 796/14 άδεια ανέγερσης.

Οι παραπάνω εργασίες στο σύνολό τους εκτελούνται με την επίβλεψη των ΚτΥπ. (Κτιριακές Υποδομές Α.Ε) και αποτελούν η μία συνέχεια της άλλης στην σύμβαση που έχει υπογραφεί με την ανάδοχο εταιρεία που έχει εγκατασταθεί στο χώρο και εκτελεί το έργο.

Ο Δήμος από την μεριά του βρίσκεται δίπλα, παρακολουθεί και βοηθά με όποιον τρόπο μπορεί στην απρόσκοπτη συνέχιση των εργασιών ώστε το όνειρο, οι αγώνες και η προσπάθεια τόσον χρόνων να γίνει πραγματικότητα.

Προηγούμενο άρθροΧΑΟΣ & Απομόνωση της Ελλάδας…
Επόμενο άρθρο“Ρούβλια… να ρέουν, έξαλλα πάρτι και γυμνό παντού”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.