ΑΕ Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας: Με μεγάλη επιτυχία η κοπή πίτας (φωτογραφίες)

4

ae-filadelfeias-pita (1)​Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 15/2/2016 στο cafe αΚΑδηΜία στην συνοικία Ειρήνη η εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου μας για το 2016.

Πλήθος κόσμου, κάτοικοι της γειτονιάς, μέλη του συλλόγου, γονείς και μικροί αθλητές έδωσαν δυναμικό “παρών” γεμίζοντας τους υπεύθυνους της ομάδας με δύναμη για την συνέχεια!
Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους καθώς επίσης και τον κ. Λύσανδρο Γεωργαμλή επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Φ.Χ. και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή (ΑΕΚ – ΠΑΟ), καθώς και τον υπ. δημοτικό σύμβουλο Ρένο Αρβανίτη.
Προηγούμενο άρθροΤσελέντης για τον σεισμό στην Αρχαία Ολυμπία
Επόμενο άρθροΚάλεσμα-Εκδήλωση της τοπικής ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε λίγο θα μπει ο Μάρτιος κι ακόμα κόβονται πίτες!!!
    Του χρόνου θα κόψω κι εγώ πίτα (Εδώ μέχρι και βιβλία κόβουν!)
    Για να πρωτοτυπήσω θα τη κόψω Πρωτομαγιά και θα ‘ναι “με απ’ όλα” (τζατζίκι, κρεμύδι κλπ).

    • Η κάθε εκδήλωση προγραμματίζεται με βάση και άλλες υποχρεώσεις. Άτυχο το σχόλιο στη συγκεκριμένη μιας κ έγινε μόνο για τα παιδιά τους γονείς και τους φίλους μας! Συμμετείχαν μόνο 2 πολίτικοι σε αντίθεση με όλες τις άλλες εκδηλώσεις που κάνουν σύλλογοι στο δήμο μας όπου παρατηρούμε το φαινόμενο να υπάρχουν πέντε άντε δέκα μέλη του κάθε συλλόγου και 30 πολίτικοι…. εδώ γελάμε και θα γελάσουμε καλύτερα στο μέλλον οποίος κατάλαβε κατάλαβε…δεν παρατήρησες ότι υπήρχαν 100 άνθρωποι στην εκδήλωση σε μια γειτονιά που μας θυμούνται κάθε 4-5 χρόνια και ότι ο συγκεκριμένος σύλλογος δίνει ζωή σε αυτή τη συνοικία …ανάλογα σχόλια περιμένω να δω και σε άλλες εκδηλώσεις όπου υπάρχουν 30-40 πολιτικοί και με είσοδο 15-25 ευρώ!

      • Για να είμαι ειλικρινής περίμενα κάποια αντίδραση σε όποιο post που αφορά πίτες κι αν σχολίαζα. Αλλά οφείλω να καταστήσω σαφές οτι το σχόλιό μου δεν αφορά την κοπή της πίτας της ΑΕ Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας ή τουλάχιστον όχι μόνο. Έτυχε και το έγραψα εδώ. Θα μπορούσα να το έχω γράψει οπουδήποτε.

        Γενικότερα, όλο αυτό το πανηγυράκι με τις πίτες που κόβονται μέχρι την άνοιξη (λες κι έχουμε κινέζικο ημερολόγιο), με δελτία τύπου που μιλάνε για «μεγάλη επιτυχία» (λες δηλαδή και μια κοπή πίτας μπορεί να είναι αποτυχημένη) και φωτογραφήσεις παραγόντων ή κυρίως κατά φαντασίαν παραγόντων, με απωθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.