Η κυρία “Αθανασία Νταβαρίνου από τη Νέα Φιλαδέλφεια” σαρώνει τα τηλεπαιχνίδια και τα… social media! (Videos)

0

ntavarinoy-nea-filadelfeiaΗ Αθανασία ή Νάσια Νταβαρίνου είναι το πιο hot πρόσωπο στα social media, μετά την… αποκάλυψη ότι κερδίζει κατά κόρον τους τηλεοπτικούς διαγωνισμούς των περισσοτέρων καναλιών!!!

Από το πρωί το όνομά της φιγουράρει στα top trending hashtags στο twitter και κατάφερε να έχει σελίδα (fake εννοείται) στο facebook ως δημόσιο πρόσωπο.

Το μόνο στοιχείο που έχει δημοσιοποιηθεί είναι ότι μένει στην Νέα Φιλαδέλφεια… (Το πιθανότερο να είναι μούφα και το όνομα και ο τόπος διαμονής!)

Όλα ξεκίνησαν από την δημοσιοποίηση βίντεο όπου καταγράφονται οι… νίκες της στους διάφορους τηλεοπτικούς διαγωνισμούς.

Γιώργος Λιάγκας: Παίρνει θέση για την Αθανασία Νταβαρίνου που κερδίζει σε όλους τους διαγωνισμούς

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε με αφορμή τους διαγωνισμούς που είχαν στο Πρωινό αναφέρθηκε στην Αθανασία Νταβαρίνου, η οποία κερδίζει σε όλες τις εκπομπές!
«Δεν με αφορά, αλλά θα το πω για μια κυρία που κερδίζει στις εκπομπές. Πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, παρότι εγώ δεν είμαι εκπρόσωπος της Audiotex. Όμως, επειδή οι κληρώσεις γίνονται και στη δική μου εκπομπή, εγώ θέλω να είμαι ξεκάθαρος απέναντι στους τηλεθεατές… Τώρα που έχουμε κλήρωση και όχι ο πιο γρήγορος δεν έχει κερδίσει καμία φορά σε εμάς, γιατί θα ήταν πρόκληση. Εντάξει κυρία Audiotex, να βγαίνετε να τα λέτε»!

Φυσικά στα Social media έγινε πανικός!!!

3333 11 222

Προηγούμενο άρθροΠίτα και γαμοπίλαφο από την Ενωση Κρητών Φ.Χ.
Επόμενο άρθρο“Βασάνιζαν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη έως δύο ημέρες πριν εξαφανιστεί”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.