Φιλοζωικός Ν.Φ.: Η τελευταία κοπή πίτας του, στο άλσος Νέας Φιλαδέλφειας…

0
Αρχείο

filozoikosΗ φετινή κοπή της πίτας μας δυστυχώς γίνεται κάτω από τη σκιά της έξωσης μας από τον χώρο που εδώ και χρόνια στεγάζει τα ζωάκια που φροντίζουμε…
Αποφασίσαμε όμως η εκδήλωση να γίνει κανονικά, καθώς οι ανάγκες σίτισης, ιατρικοφαρμακευτικής περίθαλψης κτλ των ζώων που φιλοξενούμε δεν σταματά.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους την Κυριακή, 17 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί, να κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας στο χώρο των ΚΑΠΗ Νέας Φιλαδέλφειας!
Η είσοδος θα είναι 5 ευρώ και θα περιλαμβάνει καφέ και γλυκά εδέσματα από τα χεράκια των εθελοντών μας!

Μην ξεχνάτε ότι την μέρα της κοπής, θα γίνει και η κλήρωση για την Λοταρία μας με τα υπέροχα δώρα.
Δείτε τα δώρα που υπάρχουν μέχρι στιγμής εδώ: https://goo.gl/4pV50f

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, θα κόψουμε την τελευταία σκυλοπίτα μας στο καταφύγιο, τον χώρο που φιλοξένησε και έδωσε ευκαιρία ζωής όλα αυτά τα χρόνια σε εκατοντάδες ζωάκια.

Προηγούμενο άρθροΠώς η Βουλγάρα συζυγοκτόνος ‘παγίδευσε’ τον ναυτικό πριν καταλήξει στον καταψύκτη!
Επόμενο άρθροΝησίδα Νέας Φιλαδέλφειας: Γιατί “κόλλησε” η ανάπλαση της πλατείας από τον Δ.Φ.Χ.;;;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.