Οι Εθελοντές Π.Π.Ν.Φ. για την κοπή της πίτας τους

0

ethelontes-nf-pita100Στο ζεστό και φιλόξενο σπίτι τους, στο Φυλάκιο της λίμνης του Άλσους, οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ υποδέχθηκαν, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, τα Μέλη, τους Φίλους και τους Χορηγούς του Συλλόγου και έκοψαν μαζί τους τη Βασιλόπιτα του νέου έτους.

ethelontes-nf-pita (5)Ανάμεσα στις ανταλλαγές ευχών και στα κεράσματα, οι Εθελοντές πραγματοποίησαν και την κλήρωση για τον τυχερό της Λαχειοφόρου Αγοράς  του Συλλόγου, αλλά και πολλών δώρων για τους παρισταμένους.

2weqΑνακοίνωσαν επίσης τις προσεχείς δραστηριότητές τους, μεταξύ των οποίων είναι τα Μαθήματα Α΄ Βοηθειών για τους Εκπαιδευτικούς των Σχολείων του Δήμου καθώς και η προβολή της εκπαιδευτικής ταινίας των Εθελοντών, που αναφέρεται στην ενδεδειγμένη εκκένωση του σχολείου μετά από σεισμική δόνηση, η παρακολούθηση του Πιστοποιημένου Εκπαιδευτικού Προγράμματος του ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ για Εθελοντές Δασοπυροσβέστες, η δενδροφύτευση σε χώρο του Δήμου σε συνεργασία με τις Γεωπόνους του, η εκπαιδευτική εκδρομή που προγραμματίζουν για την άνοιξη κ.α.

 

ΕΘΕ.ΦΙΛΑ

 

ethelontesnf@gmail.com

www.ethelontesnf.blogspot.com

Προηγούμενο άρθροΚόβει την πίτα της η ΟΑΣΗ & παρουσίαση βιβλίου
Επόμενο άρθροΜπούκαραν με βαριοπούλα, πιστόλι και μαχαίρι τους Αγίους Αναργύρους!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.