“Θα πω την αλήθεια για τους εξωγήινους & την ‘Περιοχή 51′”!

0

ufo-area-51Η Χίλαρι θα πει την αλήθεια για τους εξωγήινους αν εκλεγεί Πρόεδρος των ΗΠΑ…

Την υπόσχεση ότι θα φτάσει μέχρι τέλους στο θέμα των εξωγήινων και θα αποκαλύψει την αλήθεια στους πολίτες έδωσε η Χίλαρι Κλίντον.

hilari-clintonΗ πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ προχώρησε σε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες δηλώσεις σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινης ζωής: «Ίσως, εξωγήινοι έχουν ήδη επισκεφθεί τον πλανήτη μας»! Και όταν ρωτήθηκε σχετικά με την ύπαρξη των UFO, απάντησε πως «πρόκειται να φτάσει στην πηγή της αλήθειας».

Επίσης, ανακοίνωσε πως σχεδιάζει να στείλει ειδική ομάδα κρούσης στην Περιοχή 51 -άκρως απόρρητη στρατιωτική βάση στη Nevada- όπου πολλοί ισχυρίζονται πως μελετάται και κατασκευάζεται εξωγήινη τεχνολογία…

Βέβαια ξέχασε να αναφέρει ότι έχει ήδη εξασφαλίσει χρηματοδότηση 100εκ. δολαρίων (μέχρι στιγμής) από επιχειρηματίες για την προεκλογική της εκστρατεία… οπότε “ότι θέλει λέει”!!!

allien

Προηγούμενο άρθροΜιχάλης Κακιούζης: Από τη Νέα Φιλαδέλφεια στη κορυφή της Ευρώπης & του Κόσμου! (videos)
Επόμενο άρθροΣπουδαίοι καλλιτέχνες στον Χορό των Ηπειρωτών Φ.Χ. την Κυριακή!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.