“Γκέλα” του ΣΟΝΦ!

0
Αρχείο

sonfΜε γκέλα ξεκίνησε το ομαδικό πρωτάθλημα του Προκριματικού Ομίλου Α Εθνικής Κατηγορίας ο ΣΟΝΦ. Στον πρώτο αγώνα που έδωσε την Κυριακή 17 Γενάρη έχασε οεντός έδρας από τον ΑΣ Παπάγου με 4 – 5,5.

Στο αποτέλεσμα βάρυνε κυρίως το ότι φάνηκαν κάπως «κρύες» οι ανδρικές σκακιέρες της ομάδας, με αποτέλεσμα να μην πετύχουμε κανένα πόντο ακόμα και σε πολύ καλύτερες θέσεις.

Στο πρωτάθλημα οι συνθέσεις των ομάδων είναι δεκαμελείς και απαρτίζονται από 4 γενικές σκακιέρες (ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας), 1 γυναίκα, 1 νέα κάτω των 20, 1 νεάνιδα κάτω των 16, 1 νέο κάτω των 20, 1 νέο κάτω των 16 και 1 κάτω των 12.

Η σύνθεση του ΣΟΝΦ στον 1ο γύρο ήταν 1. Σερετάκης Νίκος, 2. Κονιστής Λουκάς, 3. Σκαπέρδας Σωτήρης, 4. Βαζελάκης Δημήτρης, 5. Σερετάκη Ντίνα, 6. Φαραντούρη Μαρίνα, 7. Ζάβου Ρεβέκκα, 8. Καλογριδάκης Γιώργος, 9. Καλογριδάκης Θοδωρής, 10. Κλειδαράς Αναστάσιος

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της αγωνιστικής είχαμε:
ΑΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΣΟ ΑΙΓΑΛΕΩ: 6½ – 3½
Α.Ε.Κ. – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ: 3½ – 6
ΣΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ: 7½ – 2
ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 – ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: 7 – 3

Την ερχόμενη Κυριακή ο ΣΟΝΦ παίζει εκτός έδρας απέναντι στον ΣΟ Κορυδαλλού. Επίσης ξεκινά το ομαδικό κύπελλο «Χειμώνας 2016» όπου ο ΣΟΝΦ θα συμμετάσχει με 2 ομάδες

Προηγούμενο άρθροΟ ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ κόβει την πίτα του
Επόμενο άρθροΟι Πελοποννήσιοι Φ.Χ. κόβουν την πίτα τους
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.