Γήπεδο ΑΕΚ: Τα νέα υπερπολυτελή γραφεία της ΠΑΕ και ένα ερώτημα…

0

aek-ghpedo-oaka-grafeiaΉρθαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες απ’τα νέα γραφεία της ΑΕΚ. Πρόκειται για ένα υπερλουξ κτήριο, το οποίο στα μάτια των διερχόμενων φαντάζει παλατάκι. Το εξωτερικό του έχει επενδυθεί με γιγάντια πόστερ με πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και πάνω απ’την κεντρική πύλη δεσπόζει ο Δικέφαλος και η Αγιά Σοφιά.

Τα υπερπολυτελή γραφεία βρίσκονται δίπλα στο ΟΑΚΑ

Το ερώτημα βέβαια που προκύπτει είναι, για ποιο λόγο δαπανήθηκαν τόσα χρήματα για γραφεία δίπλα στο προσωρινό γήπεδο της “Ένωσης”, μια που σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, σε λίγες μέρες θα εκδοθεί η άδεια κατασκευής του γηπέδου και θα ξεκινήσουν τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια… Και στη τελική, θα μπορούσε η ΠΑΕ ΑΕΚ να στεγάσει τα νέα γραφεία της στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτή η “κίνηση” θα ήταν “συμβολική” προς όλες τις κατευθύνσεις… ότι η έδρα της ομάδας και το γήπεδο ήταν και θα είναι, στη Νέα Φιλαδέλφεια…

Προηγούμενο άρθρο“Νέα κρίση”; Η Άγκυρα αμφισβητεί εγγράφως τα πάντα στο Αιγαίο!
Επόμενο άρθρο“The death match”: Ο ποδοσφαιρικός αγώνας του θανάτου!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.