Ενημερώσεις του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας

0

dimarxeio-filadelfeia-nyxtaΑπό τον Δ.Φ.Χ. λάβαμε τις παρακάτω ενημερώσεις:


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε οι εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος και το Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην αίθουσα του ΠΠΙΕΔ για να παρακολουθήσει τόσο την βιβλιοπαρουσίαση της Ιωάννας Καρυστιάνη ¨Το Φαράγγι¨ όσο και αυτή της Καίτης Καρβούνη-Γκατζή ¨Η έξοδος των 66¨.

Η δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος τίμησαν με την παρουσία τους τις σπουδαίες δημιουργούς και πήραν μια γεύση από τα έργα τους.

Παράλληλα, το πρωινό της Κυριακής η πόλη μας γέμισε με αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες μια άλλης εποχής, δίνοντας την ευκαιρία στους δημότες να θαυμάσουν αλλά και να οδηγήσουν οχήματα αντίκες. Δεκάδες συνδημότες μας παρευρέθηκαν στην έκθεση και απόλαυσαν το σπάνιο θέαμα των συλλεκτικών αυτών μοντέλων, αναβιώνοντας στιγμές ιστορικών αγώνων και στιγμών της αυτοκίνησης.


 

¨ΧΩΡΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ-ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ¨

Ένα ακόμα ‘’χωριό’’, με ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΜΥΡΩΔΙΕΣ και ΓΕΥΣΕΙΣ, θα μας υποδεχθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ  6  ΔΕΚΕΜΒΡΗ  στον πεζόδρομο του Αλσους, από τις 8.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι.

Μυρωδιές από ΧΙΩΤΙΚΗ μαστίχα σε διάφορα προϊόντα, παραδοσιακά γλυκά και πίτες, θα κοσμούν τους πάγκους των παραγωγών.

Ότι χρειάζεται ένα Χριστουγεννιάτικο τραπέζι (εσείς θα συμπληρώσετε τα κρεατικά και το γούστο σας για να το δημιουργήσετε…)

Σας περιμένουμε με την επισήμανση ότι …δεν είναι μόνο οι τιμές αυτές που φυσικά και σωστά πρέπει να ελέγχουμε και να επιβάλλουμε, αλλά και η ΠΟΙΟΤΗΤΑ που ΑΥΤΗ ΕΓΓΥΩΜΑΣΤΕ! (γιατί υπάρχει).

Σημ: θα συγκεντρώνονται προϊόντα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και άλλων δομών.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

O Δήμος Φιλαδέλφειας–Χαλκηδόνος ξεκινά μαθήματα Καράτε για ενήλικες στο Πνευματικό Κέντρο Ν. Φιλαδέλφειας (2ος όροφος) κάθε Τέταρτη ώρα: 16.15-17.30 και Παρασκευή ώρα: 14.15-15.30 (Χωρίς συνδρομή)

Τα μαθήματα παραδίδει η κα Πετρογιάννη Ελευθερία, 4 dan στο Shorin ryu Karate και 2 dan στο Kobudo (τέχνη των όπλων), καθηγήτρια  στο 1ο ΓΕΛ Ν. Φιλ/φειας.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε όσους επιδιώκουν πνευματική και σωματική άσκηση μέσα από μια παλιά πολεμική τέχνη και ταυτόχρονα μια τέλεια μορφή αυτοάμυνας. Χαρακτηριστικά του Shorin ryu Karate είναι οι κοφτές, γρήγορες τεχνικές, βασισμένες στη στρατηγική της αποφυγής και ταυτόχρονης επίθεσης σε ευαίσθητα σημεία του σώματος, με πολλαπλά χτυπήματα.
Έγγραφες θα γίνονται δεκτές έως 15 Δεκεμβρίου και πέραν αυτής της ημερομηνίας μόνο κατόπιν συνεννόησης με την εκπαιδεύτρια.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Ραιδεστού 21 Ν. Χαλκηδόνα

Τηλ: 2132026331,313

Προηγούμενο άρθροΡωσία: “είστε λαθρέμποροι των τζιχαντιστών” – Τουρκία: “είστε ψεύτες και…”
Επόμενο άρθροΘέλουν να μεταφέρουν τη συνείδηση των ανθρώπων σε τεχνητά σώματα μετά τον θάνατό τους!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.