“Choros Λαλώ”: Δωρεάν εορταστικά μαθήματα!

0

choros-lalo-programmaΚατά τη διάρκεια των εορτών το Λαλώ οργανώνει και προσφέρει δωρεάν για μαθητές του Λαλώ και μη (φέρτε και τους φίλους σας χωρίς οικονομική επιβάρυνση) 2 εορταστικά μαθήματα – συναντήσεις:

Σας καλούμε λοιπόν:

1) σε Εορταστική Πρακτική στην Ashtanga Yoga την Κυριακή 27/12 και ώρα 11 το πρωί.
Το μάθημα θα είναι ανοιχτό και δωρεάν οπότε μπορείτε να φωνάξετε και κάποιον φίλο ή φίλη σας που θα ήθελε να συμμετέχει ή να παρακολουθήσει ένα μάθημα χωρίς να συμμετέχει.
Δεν προαπαιτείται εμπειρία στην Ashtanga.
Μετά την πρακτική σας καλούμε να μείνετε στον χώρο να τσιμπήσουμε όλοι μαζί και να πιούμε τσάι ή κρασάκι. Θα υπάρχει συνεργατικός μπουφές (ο καθένας συνεισφέρει με όποιον τρόπο θέλει – αν θέλει)

2) σε εορταστικό μάθημα σύγχρονου χορού, την Τρίτη 29/12, ώρα 7 – 9. Το μάθημα είναι ανοιχτό και δωρεάν – μπορείτε να κλέσετε φίλους να συμμετέχουν. Ανοιχτό σε όλα τα επίπεδα, να ανταλλάξουμε εμπειρίες σε γιορτινό κλίμα.

Παρακαλούμε είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής και για τα 2 μαθήματα. Δηλώστε συμμετοχή στο choroslalo@gmail.com. Μη διστάσετε να προωθήσετε αυτό το μήνυμα σε άτομα που ίσως ενδιαφέρονται.

Θα χαρούμε να σας δούμε εκεί,

εως τότε

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Με αγάπη και εκτίμηση

Λαλω και συνεργάτες :)

Προηγούμενο άρθροΕφοδος κουκουλοφόρων στα γραφεία της “Τειρεσίας”
Επόμενο άρθροΑ.Ε.Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας: Με επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη γιορτή, για καλό σκοπό!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.