Το “Αποκλειστικό” & “πρώτη φορά στα τοπικά ΜΜΕ” άργησε… μόλις 6 μήνες! (#Fx-apokleistiko)

0

synenetfxi-gavriil1Διαβάσαμε σε τοπική εφημερίδα που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες για… “αποκλειστική” συνέντευξη του Μητροπολίτη μας κ.κ. Γαβριήλ & ότι, “για πρώτη φορά παραχωρεί συνέντευξη σε τοπικό μέσο της πόλης μας“…

Ή τον Ιούλιο που κυκλοφόρησε η εφημερίδα μας με την πρώτη αποκλειστική συνέντευξη σε τοπικό μέσο (εφημερίδα Fx-news) κάποιοι ήταν σε διακοπές… ή απλά έβαλαν ένα “αποκλειστικό” & “πρώτη φορά στα τοπικά ΜΜΕ” για να έχουν “πιασάρικο τίτλο“… και “δεν τρέχει και τίποτα μωρέ“!!!

Ότι και από τα δύο να ισχύει, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.

Διαβάστε ΕΔΩ την πρώτη αποκλειστική συνέντευξη και για πρώτη φορά σε τοπικό ΜΜΕ της Νέας Φιλαδέλφειας & Νέας Χαλκηδόνας, που έδωσε στον εκδότη της Fx-news Βασίλη Βέττο, o νέος Μητροπολίτης Ι.Φ. Γαβριήλ και δημοσιεύθηκε στο τεύχος Ιουλίου.

synentfxi-mhtropolith-gavriil-fx-news.gr#Fx-apokleistiko

Προηγούμενο άρθροΤοπική Ν.Δ.: Ενημέρωση για τις προσεχείς εκλογές προέδρου
Επόμενο άρθροΦωτοβολίδες, καπνογόνα και αεροβόλο βρέθηκαν στην είσοδο δημοτικού σχολείου στη Θεσσαλονίκη!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.