ΠΠΙΕΔ: Φωτορεπορτάζ από το χριστουγεννιάτικο παιδικό εργαστήρ ζαχαροπλαστικής

0

Λίγες μόνο μέρες πριν τα Χριστούγεννα, το Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς υποδέχθηκε το πρωί της Κυριακής 20 Δεκέμβρη 2015 τα παιδιά της πόλης μας, σε ένα χριστουγεννιάτικο εργαστήρι κατασκευών και ζαχαροπλαστικής (φτιάξαμε τους δικούς μας κουραμπιέδες!), στα πλαίσια των εορταστικών δραστηριοτήτων του Δήμου μας.

Απέναντι στα σοβαρά πλήγματα που δέχεται κάθε λαϊκή οικογένεια, απέναντι στην απαισιοδοξία και τη θλίψη, αντιτάσσουμε την αλληλεγγύη και την ελπίδα. Τα παιδικά χαμόγελα είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους επιβουλεύονται το μέλλον αυτού του τόπου. Τα παιδιά είναι η μόνη μας ελπίδα ότι θα έρθουν πιο όμορφες μέρες.

Χρόνια πολλά σε όλους,

Άρης Βασιλόπουλος, Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνoς, Πρόεδρος Π.Π.Ι.Ε.Δ.

Ευτυχία Παπαλουκά, δημοτική σύμβουλος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνoς, Αντιπρόεδρος Π.Π.Ι.Ε.Δ.

Προηγούμενο άρθρο“Βρείτε γήπεδο στην ΑΕΚ”!
Επόμενο άρθροΣΟΝΦ: Αργυρό Μετάλλιο στο Σκάκι Τυφλών για τον Αλέξη Μανάγια
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.