ΠΠΙΕΔ: “Το εργαστηριάκι των παιδιών της πόλης μας”

0

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου σας περιμένουμε ppiedστο Χριστουγεννιάτικο εργαστηράκι στο Π.Π.Ι.Ε.Δ.!

Το πρωί της τελευταίας Κυριακής πριν τα Χριστούγεννα, στις 20 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 11:00 π.μ., τα παιδιά της πόλης μας στήνουν γιορτινό εργαστηράκι στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς, δημιουργούν διακοσμητικά γυάλινα βαζάκια, τα γεμίζουν με τη μαγεία των Χριστουγέννων και μετά οι μικροί μας φίλοι γίνονται ζαχαροπλάστες φτιάχνοντας…τους δικούς τους κουραμπιέδες! Να μην λείψει κανείς!

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από την Κυριακή που μας πέρασε, όταν «Ο σάκος με τα δώρα του Άι Βασίλη» άνοιξε στο Π.Π.Ι.Ε.Δ. κι εκτός από δώρα, χάρισε σε εκατοντάδες μικρούς, αλλά και στους μεγαλύτερους, συμπολίτες μας στιγμές χαράς που τόσο μας χρειάζονται σε μια περίοδο απαισιοδοξίας κι απογοήτευσης.

Πληροφορίες: Π.Π.Ι.Ε.Δ.,  Δεκελείας 152 & Ατταλείας 2, Νέα Φιλαδέλφεια, τηλ. 2132049155

Είσοδος: Ελέυθερη

Προηγούμενο άρθροΑ.Ε.Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας: Με επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη γιορτή, για καλό σκοπό!
Επόμενο άρθρο“Ψυγείο” η χώρα, έρχονται χιόνια στην Αθήνα…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.