Νέα Φιλαδέλφεια: Τα 5 λεπτά της “Ζωής Ενταύθα”! (Βίντεο)

0

zoe-entaytha-siteΤην Κυριακή (06/12), στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου Νέας Φιλαδέλφειας έγινε η πρεμιέρα της ταινίας Η Ζωή ενταύθα” & έγινε «Το αδιαχώρητο»! Την οργάνωση και την επικοινωνία της ταινίας, είχε η εφημερίδα μας «“Fx-news – Τα ΝΕΑ Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας“. Τα καθίσματα της αίθουσας είχαν από πολύ νωρίς “πιαστεί“, οι διάδρομοι μέσα στον χώρο εκδηλώσεων είχαν γεμίσει από τους μικρότερους σε ηλικία, που σε στάση «οκλαδόν» περίμεναν με αγωνία την έναρξη της ταινίας. Σε κάθε γωνία της αίθουσας και στον εξωτερικό προθάλαμο άτομα όλων των ηλικιών όρθιοι από την αρχή μέχρι το τέλος…

Η ταινία είναι δημιουργία δύο νεαρών Φιλαδελφειωτών, του Άρη Καπλανίδη και του Ηλία Ρουμελιώτη οι οποίοι και πρωταγωνιστούν. Το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας γυρίστηκε στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας, αποκλειστικά με την βοήθεια των κατοίκων. Κατοίκων και φίλων, οι οποίοι δεν δεν στήριξαν μόνο τον Άρη Καπλανίδη & τον Ηλία Ρουμελιώτη, αλλά και ΟΛΑ τα νέα παιδιά της πόλης μας!!! Στήριξαν την δημιουργία δύο νέων καλλιτεχνών που κατάφεραν και γύρισαν ταινία μεγάλου μήκους, χωρίς χρήματα, με μόνη βοήθεια των φίλων και κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας, με δανεικό εξοπλισμό… Αλλά με μεγάλα όπλα τους, την ψυχή, τα όνειρα και την ανάγκη για δημιουργία! Και με την μεγάλη όπως αποδείχτηκε -την Κυριακή το βράδυ- επιτυχία τους, έδωσαν το έναυσμα, το Θάρρος, τα κίνητρα, την φλόγα, και σε άλλα παιδιά της πόλης μας αλλά και της χώρας μας, να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να μοιραστούν με όλους μας τα όνειρα τους! Και σε συνδυασμό με την καταπληκτική ταινία, η οποία καθήλωσε, ενθουσίασε, συγκίνησε το κοινό, το οποίο στο τέλος αποθέωσε τους δημιουργούς και πρωταγωνιστές του! Κοινό το οποίο περιείχε όλες τις γενιές! Από 15 έως 85 ετών!

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς!

Fx-news

Δείτε στο 5λεπτο βίντεο-ντοκιμαντέρ που ετοιμάσαμε, τη νέα γενιά “ΕΝΤΑΥΘΑ” και την τεράστια στήριξη του κόσμου της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας:

 

Προηγούμενο άρθρο13χρονη Ρομά με υψηλότερο IQ από του Αϊνστάιν!
Επόμενο άρθροΣτη Νέα Φιλαδέλφεια ο Απόστολος Τζιτζικώστας (Βίντεο-Φωτορεπορτάζ)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.