Η καλύτερη #Ανασκόπηση_2015 είναι εκείνη του Twitter!

0

anaskopisi-twitter2015Η αλήθεια είναι πως το 2015 δεν ήταν η χρονιά που θα θυμόμαστε για ευχάριστα γεγονότα. Δύσκολες διαπραγματεύσεις και πολλαπλές πολιτικές εξελίξεις εντός της χώρας, ελπίδες που διανθίστηκαν με αγώνες και έμειναν στη μέση, τρομοκρατικές ενέργειες εκτός συνόρων και μια προσφυγική κρίση που εκθέτει την Ευρώπη.

Με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να διάγει τη δεύτερη θητεία της μέσα σε ένα μόλις χρόνο και με την οικονομική αστάθεια, την πολιτική λιτότητας και τα μνημόνια να παρατείνονται, αν μη τι άλλο προσμένουμε μια συνολική αλλαγή πολιτικής από την Ε.Ε. για το 2016. Δημοσιογραφικά, το ’15 μας βρήκε να περιμένουμε συνεχώς το απρόσμενο χωρίς να μπορούμε να προβλέψουμε με ασφάλεια τίποτα στις πιο κρίσιμες στιγμές του έτους που φεύγει.

Πρακτικά, η ανεργία εξακολουθεί να κινείται στα ίδια επίπεδα με το ’14 και το ανθρωπιστικό δράμα αναμένεται δυστυχώς και αυτό να παραμείνει το ίδιο, αν όχι εντονότερο, μιας και λύση στη Συρία δεν διαφαίνεται άμεσα στον ορίζοντα. Όλα τα παραπάνω, σχολιάστηκαν φυσικά εν τη γενέσει τους από τους χρήστες του πιο γρήγορου μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Από τους χρήστες δηλαδή του Twitter.

Χαρακτηριστικό των tweets, ήταν, είναι και θα είναι η συντομία, η λακωνικότητα κοινώς και σίγουρα, το χιούμορ. Ακόμα και στις πιο τραγικές στιγμές, όταν όλοι έμεναν με τα μάτια καρφωμένα στην οθόνη, οι χρήστες του διαδικτύου έβρισκαν ευρηματικούς τρόπους για να εκφράσουν την οδύνη, την αγανάκτηση ή τον αποτροπιασμό τους. Και φυσικά, οι πολιτικές εξελίξεις, όσο αγωνιώδεις κι αν ήταν για τη χώρα, σχολιάστηκαν με τον δέοντα σαρκασμό και με τον κυνισμό που αρμόζει λίγο πολύ στις περιστάσεις.

Την ώρα λοιπόν που κλείνει η χρονιά, το hashtag Ανασκοπηση_2015 έρχεται στις πρώτες θέσεις των trending topics συλλέγοντας τα tweets που χαιρετούν τον παλιό τον χρόνο και υποδέχονται τον νέο. Πάμε να δούμε παρακάτω ορισμένες από τις πιο ευρηματικές αναρτήσεις. Ο Αλέξης Τσίπρας και το κυβερνών κόμμα, έχουν την τιμητική τους. Όπως και η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Δείτε μερικά από τα καλύτερα tweets. Για συνεχή ενημέρωση παρακολουθείστε το hashtag Ανασκοπηση_2015:

18 17 16 15 14 13 11 10 9 7 6 5 4 3 1

ΠΗΓΗnews247.gr
Προηγούμενο άρθροΤα 10 “γούρικα” φαγητά της Πρωτοχρονιάς!
Επόμενο άρθροΟι καλύτερες φωτογραφίες του 2015 από τον φακό του Reuters!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.