Εκλογές ΝΔ: Άρχισε η καταμέτρηση – ρεκόρ συμμετοχής

0

nd-eklogesΜε ρεκόρ συμμετοχής, που εκτιμάται σε πάνω από 400.000 άτομα, κλείνουν σταδιακά οι κάλπες για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Ήδη έχει αρχίσει η καταμέτρηση σε κάποια εκλογικά κέντρα, ενώ στα υπόλοιπα έχει δοθεί νέα, σιωπηρή, παράταση ώστε να ψηφίσει και ο τελευταίος ψηφοφόρος που στέκεται επί ώρα στις ουρές.

Τα αποτελέσματα από κάθε κάλπη θα αποστέλλονται στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) στη λεωφόρο Συγγρού, απ’ όπου θα γίνονται και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Μια πρώτη εκτίμηση για τις τάσεις του εκλογικού σώματος αναμένεται να γίνει σε περίπου μία ώρα (περί τις 21.00), από τα τμήματα στα οποία ψήφισε μικρός αριθμός, ενώ για τα συνολικά αποτελέσματα ίσως χρειαστεί να περάσουν δύο με τρεις ώρες.

Η αυξημένη προσέλευση των ψηφοφόρων, πάντως, περιπλέκει τα πράγματα και κάνει πολλούς στα επιτελεία των υποψηφίων φειδωλούς στις προβλέψεις τόσο για τη σειρά κατάταξης των υποψηφίων και τον τελικό νικητή, όσο και για το αν θα καταφέρει ένας από τους τέσσερις διεκδικητές να συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία, που θα τον αναδείξει απόψε αρχηγό ή θα χρειαστεί επαναληπτικός γύρος, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 10 Ιανουαρίου.

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: “Θα πέσουν φόλες άμεσα”… & η απάντηση των “Ομπρε”!!!
Επόμενο άρθροΕφημερίδα Fx-news: Δεκέμβριος 2015
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.