Γήπεδο ΑΕΚ: Ναι από την Περιφέρεια στα 20εκ.

0

doyroy-aekΤο Συμβούλιο της Περιφέρειας Αττικής

συνεδρίασε την Πέμπτη (17/12) και υπερψήφισε τον προϋπολογισμό για το 2016, μέσα στον οποίο συμπεριλαμβάνονται και τα χρήματα που έχουν δεσμευτεί για την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαφέλφεια.

Την πεποίθησή της ότι ο “Προϋπολογισμός του 2016 είναι αναπτυξιακός, κοινωνικός, με έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος και στα έργα υποδομής”, διατύπωσε η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου κατά τη σημερινή, 39η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπου κατατέθηκαν προς συζήτηση και έγκριση το Πρόγραμμα Εκτελεστέων έργων οικονομικού έτους 2016, καθώς και ο Προϋπολογισμός της Περιφέρειας Αττικής για το ίδιο οικονομικό έτος…

Προηγούμενο άρθρο5ο Δημοτικό Ν.Φ.: Χριστουγεννιάτικο Bazaar
Επόμενο άρθρο1o Δημοτικό Ν.Φ. (Σπαθάρη): Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.