Ανακοινώσεις του Δ.Φ.Χ.

0

dimarxeio-nea-filadelfeiaΑπό τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας λάβαμε τις παρακάτω ανακοινώσεις:


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

για την Πρωτοχρονιά και τα Θεοφάνεια

Ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος και το Δημοτικό Συμβούλιο σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας

τις εορταστικές εκδηλώσεις της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων

που θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Την Παρασκευή 1η Ιανουαρίου 2016 και ώρα 10.30 στην Πανηγυρική Δοξολογία που θα τελεστεί στον Ι. Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου.

Επίσης, την ίδια μέρα και την ίδια ώρα λόγω της εορτής του Μεγάλου Βασιλείου θα τελεστεί Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίων Βασιλείου & Κοσμά του Αιτωλού (περιοχή Απομάχων) Νέας Φιλαδέλφειας.

Την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 10.30 στις εκδηλώσεις εορτασμού των Θεοφανείων με την Ακολουθία του Αγιασμού των Υδάτων στον Ι. Ναό του Αγίου Ιωάννου Μαδύτου και την Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στη Λίμνη του Άλσους, στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και  Φιλαδέλφειας κ. κ. Γαβριήλ.

Ο Δήμαρχος

Αριστείδης Βασιλόπουλος


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

       Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 12:00 μεσημέρι
                                      Κάλαντα του Κόσμου

        από το γυναικείο συγκρότημα TERRA VOCE,

                          ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ


  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ  ΔΕΜΑΤΩΝ  ΣΤΟΥΣ  ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Οι συμπολίτες μας, παρά την μεγάλη οικονομική κρίση που βιώνει η πατρίδα μας εδώ και πολλά χρόνια, απέδειξαν ότι και ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ έχουν και ΕΥΘΥΝΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ, απέναντι στους ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ…

Η ανταπόκριση στα καλέσματα του Δήμου μας και άλλων φορέων υπήρξε πραγματικά συγκινητική!

Πολλά είδη ρουχισμού, κουβέρτες, σεντόνια πετσέτες, αλλά κύρια διάφορα ρούχα, παιχνίδια που αφορούν παιδιά, τρόφιμα και είδη προσωπικής καθαριότητας, συγκεντρώθηκαν και με την ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ, τους οποίους και ευχαριστούμε  για αυτή την προσφορά, συσκευάσθηκαν σε μεγάλες κούτες, αφού πρώτα έγινε προσεκτική ΔΙΑΛΟΓΗ και, ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ κατά είδος.

Τέλη ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, τα δέματα μαζί με άλλα από άλλους δήμους και φορείς Αλληλεγγύης, κατέληξαν στον ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ τους, που ήταν το ΕΛΛΗΝΙΚΟ  και επιδόθηκαν στους ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ που βρίσκονταν εκεί…

Μακάρι να μην υπήρχε αυτό το πρόβλημα που μόνο οι ίδιοι οι πρόσφυγες ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ…

Να ζούσαμε σε ένα ΚΟΣΜΟ με ΕΙΡΗΝΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

Με σεβασμό στον ΑΝΘΡΩΠΟ, τα ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ στοιχεία του κάθε ΛΑΟΥ, άσχετα με το χρώμα του δέρματός του, τη θρησκεία του, το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΞΕΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ!…

Μέχρι τότε, είναι και ΑΝΑΓΚΑΙΟ και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ να δείχνουμε ΕΜΠΡΑΚΤΑ την ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ  ΜΑΣ, αλλά και την ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ, σε όλα αυτά που διαδραματίζονται γύρω μας και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΚΡΥΑ και ΑΔΙΑΦΟΡΟ.

Προηγούμενο άρθροΝέος νόμος: Αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης έως 3 έτη οι αγρότες αν στήσουν μπλόκα!
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση του Δ.Φ.Χ. για τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.