Στο 3ο Θέμα του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας με τίτλο: “Έγκριση 2ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Αποπεράτωση Βρεφονηπιακού Σταθμού Νέας Χαλκηδόνας»” είχαμε ένταση…

Ο δήμαρχος κατήγγειλε… κάποιους κάπου… που «ανερυθρίαστα πετάνε λάσπη για την αποζημίωση του δήμου στον προηγούμενο εργολάβο» και «φυσικά» κατηγόρησε για μια ακόμα φορά… τις “κακές” εφημερίδες που αναφέρθηκαν στο θέμα της αποζημίωσης! Όταν ρωτήθηκε από το Fx-news να πει ποιες εφημερίδες, ποιοι κλπ… μας απάντησε ότι «μάλλον έχουμε τη μύγα“!!!

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι η πρώην δημοτική σύμβουλος της παράταξής του και σήμερα ανεξάρτητη Αντωνία Aναγνώστου, σε συνέντευξή της στην έντυπη εφημερίδα μας (δείτε ΕΔΩ) είχε αναφερθεί στο θέμα του Βρεφονηπιακού Σταθμού!!! Αν τώρα οι απόψεις πρώην συνεργατών του, που γράφτηκαν στην εφημερίδα μας σε συνέντευξη τους… δίνει το δικαίωμα στον κύριο δήμαρχο να κατηγορεί τις εφημερίδες για λάσπη… τότε ο καθένας μπορεί να καταλάβει ποιος έχει τη μύγα, αν όχι εμπάθεια με τις τοπικές εφημερίδες και ποιο το ήθος του καθενός μας!

Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει αυτό το αστείο με τις συνεχόμενες αόριστες και αίολες “καταγγελίες” του Δημάρχου, που απλά “στιγματίζουν” και ποτέ δεν προσδιορίζουν… δίνοντας αποδείξεις και ονόματα. Γνωστό αλλά παλιό το κόλπο. Όλοι το καταλαβαίνουν πλέον. Μιας άλλης εποχής όμως. Εποχής που οι νέοι άνθρωποι θα πρέπει να διαγράψουν. Που οι νέοι πολιτικοί και μάλιστα σε τόσο σημαίνουσα θέση θα έπρεπε να είναι το παράδειγμα για τη νέα γενιά και όχι να επαναλαμβάνουν τα λάθη των “παλαιών” που όλοι έχουμε πληρώσει και θα πληρώνουμε για πολλά χρόνια ακόμα…

Δείτε το Βίντεο-Απάντηση του Fx-news. Θα ανακαλύψετε ποια είναι η αλήθεια και ποιος πετάει “λάσπη στον ανεμιστήρα”:

Προηγούμενο άρθροΑστυνομικός κυνηγά και εκτελεί με 11 σφαίρες τη σύζυγό του! (video)
Επόμενο άρθροΑνακοινώσεις του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.