Νέα Φιλαδέλφεια 1929…

4

Πανοραμική φωτογραφία του συνοικισμού της Νέας Φιλαδέλφεια το 1929.

Η λήψη της έγινε από τους Αγίους Αναργύρους. Στη θέση που έγινε η λήψη, αργότερα έγινε η Εθνική οδός Αθηνών Λαμίας. Όπως βλέπετε ο μοναδικός οργανωμένος οικισμός στην ευρύτερη περιοχή, είναι της Νέας Φιλαδέλφειας.

Προηγούμενο άρθρο“Η κυβέρνηση Τσίπρα θα γευτεί τη λαϊκή οργή!”
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση του τοπικού ΠΑΣΟΚ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αυτά τα δύο που γράφετε είναι αλληλένδετα! αφου προτεραιότητα έχουν οι ….παρατρεχάμενοι που να βρεθεί χρόνος και χρήμα να ασχοληθούν με αυτά που πραγματικά θα βελτιώσουν τη ζωή των κατοίκων… Ποιος ασχολείται με την ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ…????

  2. ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ,ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΦΕ Κ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ ,Marina Tzemi ? ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ,ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ( ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ) , ΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΕΙΣ) , ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ , ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ , Κ ΤΟ ΝΕΚΡΠερισσότερα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.