Επεισόδια στα Εξάρχεια!

0

774Επεισόδια σημειώνονται στα Εξάρχεια από ομάδα κουκουλοφόρων που μετά την ολοκλήρωση της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου κατευθύνθηκε προς την περιοχή.

Ομάδες νεαρών, που συμμετείχαν στην πορεία για το Πολυτεχνείο με το μπλοκ των αντιεξουσιαστών, έφθασαν στην πλατεία Εξαρχείων και επιτέθηκαν στις διμοιρίες των ΜΑΤ στις οδούς Στουρνάρη και Μπουμπουλίνας με βόμβες μολότοφ, πέτρες και ξύλα ενώ έχουν βάλει φωτιές σε κάδους απορριμμάτων.

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης για να απωθήσουν τους νεαρούς, οι οποίοι εξακολουθούν να επιτίθενται στους αστυνομικούς.

ΠΗΓΗnaftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροLud Project-Θεατρική Ομάδα Παναγίτσας Ν.Φ.: Τα μαθήματα άρχισαν!!!!
Επόμενο άρθρο1946: Το 2o Δημοτικό Ν.Φιλαδέλφειας & το “Ξυπόλητο Τάγμα”!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.