Δ.Φ.Χ.: Ημερίδα ψυχικής υγείας

0

oikogeneia-me-pasxonta-psyxikis-ygeiasΟ Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες πρόληψης και προαγωγής της ψυχικής υγείας των κατοίκων του δήμου, ιδιαίτερα σε περιόδους όξυνσης των κοινωνικών προβλημάτων και με αφορμή την  λειτουργία του Κέντρου Ψυχοκοινωνικής Στήριξης και Πρόληψης, σας προσκαλεί στην  ημερίδα με θέμα:

Ο προληπτικός και συμβουλευτικός ρόλος στην τοπική κοινότητα του Δήμου σε θέματα Ψυχικής Υγείας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Νοεμβρίουκαι ώρα 9.30 στο ΠΠΙΕΔ.

Στην Ημερίδα, θα γίνει παρουσίαση της  προσπάθειας  του Δήμου μας, για τη συστηματική οργάνωση δράσεων και προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής της ψυχικής  υγείας, προς όφελος των κατοίκων της πόλης μας.

Προηγούμενο άρθροΝεκρός ο Μακελάρης του Παρισιού!
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: “Νέκρωσε η ζωή στο ποτάμι τις τελευταίες μέρες” (Ρεπορτάζ-Βίντεο)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.