Το Φιλαδελφειώτικο μουσικό συγκρότημα «TΡ.I.ΠA» στο Fx! (videos)

0

TRIPA«Η εφημερίδα Fx-news

θέλοντας αυτή τη φορά να αναδείξει και άλλες πτυχές του Δήμου μας, ήρθε σε επικοινωνία με κάποια από τα τοπικά συγκροτήματα της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας. Έτσι τους δόθηκε η ευκαιρία να πουν δύο λόγια για τη δουλειά τους αλλά και για το πώς ο Δήμος μας θα μπορούσε να συνεργαστεί και να βοηθήσει όλα τα νέα παιδιά και τους νέους καλλιτέχνες γενικότερα της πόλης μας ώστε να προβάλουν τη δουλειά τους μέσα από τη περιοχή στη οποία μένουν ή έχουν ως έδρα!»

της Κατερίνας Ζούβελου – Δημοσιεύθηκε στην έντυπη εφημερίδα Ιουλίου 2014

Πείτε μας δυο λόγια για το συγκρότημα σας (από πόσα μέλη απαρτίζεται, τα ονόματα τους και την ιδιότητα τους μέσα στο συγκρότημα, τι είδος μουσική παίζεται …).

To συγκρότημα μας ονομάζεται ΤΡΙ.Π.Α και απαρτίζεται από 2 μέλη και τον Λιάκο! Τα 2 μέλη είναι ένα αυτί ο Αρούλης και ένα χέρι στα live που πάει πάνω κάτω, ο Βασίλης. Θέλουμε να λέμε ότι παίζουμε “τσογλάνικο” Χιπ Χοπ!

Έχετε στο βιογραφικό σας κάποια δισκογραφική δουλειά είτε ολοκληρωμένη είτε στα σκαριά και αν ναι πείτε μας λίγα λόγια για αυτή. Αν όχι, σκέφτεστε ένα τέτοιο βήμα;

Σαν Τρι.π.α έχουμε βγάλει 3 άλμπουμ. Το ΕΝ ΤΟΥΤΟ ΝΙΓΚΑ, ΤΟ ΜΑΖΟΥΤ και το ΤΟΥΜΠΑΝΟ (όλα ελευθέρα μέσω ιντερνέτ ΕΔΩ).

Ποια είναι τα σχέδια σας για το μέλλον (μελλοντικές συνεργασίες, live)

Έχουμε αρκετά καινούρια κομμάτια έτοιμα και ετοιμάζουμε καινούριο βίντεο κλιπ… σύντομα! Όσο για live περιμένουμε τον Σέξπυρ (ή τον Πρύτανη από imizbiz) να μας πάρουν τηλέφωνο και να μας πουν πού και πότε παίζουμε!

Ποια η γνώμη σας για τη διασκέδαση στη Ν. Φιλαδέλφεια ; Πιστεύετε μπορεί ο Δήμος μας να βοηθήσει τα τοπικά συγκροτήματα;

Το καλύτερο live που έχει γίνει στη Φιλαδέλφεια είναι το ΔΙΚΟ ΜΑΣ. Πέρα από την πλάκα, προτείνουμε ο Δήμος να χρησιμοποιήσει τους άπειρους κλειστούς χώρους που έχουμε, για προβολή των τοπικών συγκροτημάτων. Δηλαδή όχι μόνο σε μαγαζιά ιδιωτών, αλλά και σε χώρους που θα παραχωρήσει ο Δήμος.

Προηγούμενο άρθρο“Χειμερινές Εκπτώσεις” ξεκινούν οι Δουλέμποροι στη Τουρκία!
Επόμενο άρθροΔεν υπάρχει! Δείτε τους “τραυματιοφορείς” της Λάρισας πως “αδειάζουν” παίκτη του Εργοτέλη!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.