Ξεκινά η ανέγερση του νέου “Σπαθάρη”!

0

VASILOPOYLOS-spathariΥπογράφηκε η σύμβαση για την ανέγερση του ιστορικού 1ου δημοτικού σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας (Σπαθάρη), μεταξύ του δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου και του διοικητικού συμβουλίου του ΟΣΚ. Οι εργασίες αναμένονται να ξεκινήσουν τέλη Οκτωβρίου και να ολοκληρωθούν σε δύο χρόνια.

O Δήμαρχος δήλωσε για το γεγονός: “η ευτυχής αυτή έκβαση δεν θα είχε υπάρξει χωρίς την αγωνιστικότητα και την αδιάκοπη προσπάθεια του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, του συλλόγου διδασκόντων, του διοικητικού συμβουλίου του ΟΣΚ και την αμέριστη στήριξη και προσπάθεια της δημοτικής αρχής όλο αυτό το διάστημα.

Προηγούμενο άρθρο“Μακάβρια Χώματα” στο Νεκροταφείο Ν.Φ. – Καταγγελίες & Βίντεο Ρεπορτάζ του Fx!
Επόμενο άρθρο“Το σπίτι του Πατριάρχη στη Νέα Φιλαδέλφεια”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.