Δ.Φ.Χ.: Προμήθεια νέων κάδων και επαναλειτουργία καδοπλυντηρίων

3

Λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

Η Διεύθυνση Καθαριότητας & Ανακύκλωσης ξεκινά και καθιερώνει το περιοδικό πλύσιμο των κάδων σύμμεικτων απορριμμάτων για το σύνολο των 9 περιφερειών της πόλης. Τα καδοπλυντήρια του Δήμου επαναλειτουργούν και θα πλένουν με ειδικά απολυμαντικά ανά συνοικία το σύνολο των κάδων καθημερινά εκτός Τρίτης.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε το πλύσιμο του συνόλου των κάδων της πλατείας Πατριάρχου και της Λεωφόρου Δεκελείας και ακολουθούν περιοδικά και οι συνοικίες όλης της πόλης.

Το τμήμα αποκομιδής απορριμμάτων παρέλαβε σήμερα και τα δείγματα των νέων πλαστικών κάδων που θα ξεκινήσουν να τοποθετούνται από αρχές Νοεμβρίου σε αντικατάσταση των φθαρμένων απορριμματοδεκτών.
Ο Δήμος έχει προχωρήσει σε προμήθεια 300 νέων κάδων σύμμεικτων απορριμμάτων οι οποίοι παραδίνονται τέλος του μήνα και 90 νέων κάδων ανακύκλωσης, ενώ ετοιμάζονται για το 2016 άλλοι 200 νέοι πλαστικοί κάδοι χωρητικότητας 770 και 1100 λίτρων.

Τέλος ολοκληρώνεται από την Διεύθυνση η μελέτη υπογειοποίησης 24 κάδων 1100 lt για την Πλατεία Πατριάρχου και τους γύρω δρόμους αξίας 150.000 ευρώ, έργο που υπολογίζεται να ξεκινήσει τον Φλεβάρη του 2016

Προηγούμενο άρθροΕναρξη της νέας χρονιάς για τους Ναυτοπρόσκοπους Νέας Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθροΠερίεργη η δολοφονία 59χρονου στον Ασπρόπυργο…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.