Δημοτικό συμβούλιο με 33 θέματα!

0

ds-04122014Λάβαμε τη παρακάτω πρόσκληση:

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στις 14 Οκτωβρίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε δημόσια τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Έγκριση επιστροφής ποσών, ως αχρεωστήτως καταβληθέντων, και ψήφιση σχετικών πιστώσεων.

2. Έγκριση διαγραφής μέρους βεβαιωτικών καταλόγων α) καταβολής προστίμου αυθαίρετων κατασκευών και β) καταβολής ενοικίων περιπτέρων.

3. Έγκριση 5ης τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2015.

4. Έγκριση 6ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2015, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.

5. Έγκριση 2ης τροποποίησης προϋπολογισμού του Π.Π.Ι.Ε.Δ. οικ. έτους 2015, βάσει της αριθ. 41/2015 απόφασης του Διοικητικού του Συμβουλίου.

6. Έγκριση 3ης τροποποίησης προϋπολογισμού του Π.Π.Ι.Ε.Δ. οικ. έτους 2015, βάσει της αριθ. 48/2015 απόφασης του Διοικητικού του Συμβουλίου.

7. Έγκριση της αριθ. 71/2015 απόφασης Δ.Σ. Κοινωφελούς Επιχείρησης περί έκδοσης εγγυητικής επιστολής καλής εκτέλεσης αόριστης διάρκειας υπέρ της ΕΕΤΑΑ Α.Ε. για την υπογραφή της σύμβασης προς υλοποίηση της πράξης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής περιόδου 2015-16».

8. Έγκριση διενέργειας προμηθειών και υπηρεσιών του Δήμου.

9. Έγκριση σύναψης σύμβασης δανείου για την αναχρηματοδότηση των δανείων του Δήμου, βάσει της αριθ. 186/2015 απόφασης-εισήγησης της Οικονομικής Επιτροπής.

10. Έγκριση τροποποίησης του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Κοιμητηρίου, βάσει της αριθ. 34/2015 απόφασης-εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

11. Καθορισμός τμήματος πεζοδρομίου έμπροσθεν του Δημοτικού Κοιμητηρίου για την άσκηση εμπορικών δραστηριοτήτων, παρεμφερών με την εν γένει λειτουργία αυτού, βάσει της αριθ. 33/2015 απόφασης-εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

12. Έγκριση εκποίησης μαρμάρων, προερχομένων εκ των εκταφών του Δημοτικού Κοιμητηρίου-Ορισμός δύο (2) Δημ. Συμβούλων ως μελών της επιτροπής εκτίμησης και προσδιορισμού του σχετικού τιμήματος.

13. Έγκριση Κανονισμού Καθαριότητας και Προστασίας Περιβάλλοντος Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

14. Αναπροσαρμογή τελών χρήσεως πεζοδρομίων και λοιπών κοινοχρήστων χώρων έτους 2016, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.

15. Αναπροσαρμογή συντελεστών τελών διαφήμισης έτους 2016, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.

16. Αναπροσαρμογή τελών Δημοτικού Νεκροταφείου έτους 2016, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.

17. Καθορισμός αμοιβής ιερέων και ψάλτη Δημοτικού Νεκροταφείου έτους 2016, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.

18. Αναπροσαρμογή συντελεστών τελών Καθαριότητας και Φωτισμού ως και Δημοτικού Φόρου έτους 2016, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.

19. Διενέργεια κλήρωσης για την συμμετοχή δύο (2) κατοίκων στη διαπαραταξιακή επιτροπή παρακολούθησης της Τροποποίησης – Επικαιροποίησης της υφιστάμενης Μελέτης Προσφυγικού Οικισμού (σχετ. αποφ. 136/15 Δ.Σ.)

20. Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2016.

21. Έγκριση τροποποίησης-επικαιροποίησης της μελέτης «Προστασία, Διαχείριση και Ανάπλαση Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας» και εκπόνησης νέας διαχειριστικής μελέτης.

22. Λήψη απόφασης για την Πρόταση του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας με σκοπό την ένταξη σε πρόγραμμα Αστικών Αναπλάσεων από την Δ/νση Μελετών και Έργων Αστικών Αναπλάσεων του Υ.ΠΕΡ.ΕΝ.

23. Έγκριση τροποποίησης αριθ. 187/2012 απόφασης Δ.Σ. περί υλοποίησης του έργου που αφορά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας.
24. Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ολοκληρωμένη παρέμβαση εξοικονόμησης ενέργειας στις κτιριακές εγκαταστάσεις της Δημοτικής Ενότητας Νέας Φιλαδέλφειας».

25. Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ολοκληρωμένη παρέμβαση εξοικονόμησης ενέργειας στις κτιριακές εγκαταστάσεις της Δημοτικής Ενότητας Νέας Χαλκηδόνας».

26. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «Ολοκληρωμένη παρέμβαση εξοικονόμησης ενέργειας στις κτιριακές εγκαταστάσεις της Δημοτικής Ενότητας Νέας Φιλαδέλφειας».

27. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «Αναβάθμιση-Διαμόρφωση κοινοχρήστων χώρων».

28. Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Διαμόρφωση Ο.Τ. 23 Δημοτικού Νεκροταφείου».

29. Έκφραση γνώμης για τον καθορισμό του ανώτατου αριθμού αδειών άσκησης υπαίθριου πλανόδιου και υπαίθριου στάσιμου εμπορίου για το έτος 2016.

30. Έγκριση έκτακτης χρηματοδότησης προς την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου-Διάθεση σχετικής πίστωσης.

31. Έγκριση χρήσης διαδρομών του Κολυμβητηρίου του Ο.Α.Κ.Α. για την υλοποίηση του Προγράμματος Εκμάθησης Κολύμβησης για την περίοδο 2015-2016.

32. Συμπλήρωση της υπ΄αριθμ. 185/2014 απόφασης Δ.Σ. περί έγκρισης: α) υλοποίησης αθλητικών, πολιτιστικών Προγραμμάτων & Δραστηριοτήτων, β) Δημιουργίας και λειτουργίας τμημάτων με εθελοντικά προσφερόμενες υπηρεσίες από πολίτες σχετικά με τα ανωτέρω προγράμματα και δραστηριότητες, γ) καταβολής μηνιαίας συνδρομής για τις παρεχόμενες υπηρεσίες στα αθλητικά, πολιτιστικά προγράμματα και δραστηριότητες και δ) καταβολής αντιτίμου για το δικαίωμα χρήσης των αθλητικών χώρων και αιθουσών του Δήμου από τους ενδιαφερομένους.

33. Έγκριση δαπάνης και ψήφιση σχετικής πίστωσης για τις εκδηλώσεις της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Προηγούμενο άρθρο“Εκκλησία και προσφυγικό ζήτημα. Όταν η Εκκλησία εκφέρει λόγο αγάπης και επιτελεί τον σκοπό της”
Επόμενο άρθροΑλλαγές από φέτος για τα τέλη κυκλοφορίας!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.