Γήπεδο ΑΕΚ: Βίντεο με τη δημόσια διαβούλευση για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις

0

diavoyleysh-aekΓύρω στις 10.00μμ της Δευτέρας στο πνευματικό κέντρο, τελείωσε η δημόσια διαβούλευση του δήμου με τους φορείς της πόλης με θέμα το σχέδιο περιβαλλοντικών επιπτώσεων που έχει καταθέσει η πλευρά της ΑΕΚ.

DSC01670Αρχικά εισήγηση με πολλές ενστάσεις έκανε η Σύμβουλος του δήμου κυρία Σπανού. Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο δήμαρχος κύριος Βασιλόπουλος ο οποίος έθεσε και από τη μεριά του τις αντιρρήσεις του δήμου στο προς διαβούλευση σχέδιο.

Οι φορείς της πόλης κατέθεσαν τις απόψεις τους, οι οποίες ήταν διαφορετικές από φορέα σε φορέα και οι περισσότερες σε διαφορετικό “πλαίσιο” από της διοίκησης.

Μετά τις τοποθετήσεις των φορέων, ο δήμαρχος πήρε τον λόγο και επανέλαβε τις θέσεις της διοίκησης σε έντονο ύφος και φανερά εκνευρισμένος. Μάλιστα η συζήτηση που ακολούθησε ήταν έντονη, με τοκ κ. Βασιλόπουλο να μιλάει μέχρι και για “θέατρο σκιών”… κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις…

Δείτε τον “έντονο” επίλογο της διαβούλευσης:

Προηγούμενο άρθροΗ Μις Ρωσία πρέσβειρα του Μουντιάλ 2018! (photos)
Επόμενο άρθροΣτο Σφυρί η Α’ Κατοικία…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.