Βοήθεια στους πρόσφυγες από το κέντρο Προσχολικής Αγωγής “ΗΛΙΟΣ”

0

4Τη δική του βοήθεια πρόσφερε το γνωστό κέντρο Προσχολικής Αγωγής “ΗΛΙΟΣ στους πρόσφυγες, με την μεγάλη συνδρομή των γονέων των παιδιών του σχολείου. Η διεύθυνση του κέντρου απηύθυνε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή στους γονείς:

Αγαπητοί γονείς,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους πάρα πολύ για την άμεση ανταπόκρισή σας, στην συγκέντρωση τροφίμων, ειδών σωματικής υγιεινής, φαρμάκων, ρουχισμού κ.α. για τους πρόσφυγες που μένουν προσωρινά στο παλαί Γαλατσίου.

Το σχολικό μας γέμισε και τα πράγματα παραδόθηκαν στην κοινωνική υπηρεσία του δήμου μας σήμερα Τρίτη 29/10 για να μεταφερθούν στους πρόσφυγες.

Και πάλι ευχαριστούμε πολύ για την πληθώρα πραγμάτων που στείλατε.

3 2 1

Προηγούμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο με… Γήπεδο ΑΕΚ!
Επόμενο άρθρο28η Οκτωβρίου: Πρόγραμμα εορτασμού στη Ν.Φιλαδέλφεια – Ν.Χαλκηδόνα (Κάλυψη Fx-news.gr)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.