“Ακούει Κανείς στον Δ.Φ.Χ.;” – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

0

dimarxeio-nea-filadelfeiaΛάβαμε την παρακάτω καταγγελία από τον κάτοικο Νέας Φιλαδέλφειας Α.Μ.:

“Η απόλυτη ξεφτίλα της ΕΥΔΑΠ. Εδώ κι 1 1/2 μήνα υπάρχει διαρροή απο σπασμένη βάνα σε αγωγό στη διασταύρωση των οδών Μεάνδρου & Πίνδου στη Ν. Φιλαδέλφεια (κατάστημα τεντών ΤΡΙΒΕΛΑΣ). Το έχουμε δηλώσει τηλεφωνικά τρεις (3), φορές αλλά η ΕΥΔΑΠ αγρόν ηγόρασε και μας αγνόησε. Και τρέχει το νερό… Πολύτιμο αγαθό και φυσικός πόρος που αντί να προστατεύεται και να διασφαλίζεται η επάρκειά του, απλά καταλήγει στον υπόνομο. Μα τόση ξεφτίλα και τόση ανευθυνότητα πια; τέτοιος παχυδερμισμός απο τους ανευθυνο-υπεύθυνους; κι απο τη μεριά της Δημοτικής Αρχής καμιά ενέργεια; συνενοχή στο έγκλημα; ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;”

Προηγούμενο άρθροΚαταγγελία εργαζόμενου του Δ.Φ.Χ… για τον Δήμο!
Επόμενο άρθρο28η Οκτωβρίου: Πρόγραμμα εορτασμού στη Νέα Φιλαδελφεια – Νέα Χαλκηδόνα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.