“Έφυγε” ο Ανδρέας Καρακίδης…

1

25qr9yuΈφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 7 Οκτώβρη ο γνωστός Φιλαδελφειώτης και παλαίμαχος ποδοσφαιριστης της ΑΕΚ, Ανδρέας Καρακίδης. Τους τελευταίους μήνες έδινε μεγάλη μάχη με την επάρατη νόσο…

Ο Ανδρέας Καρακίδης ενσωματώθηκε στην ΑΕΚ σε νεαρή ηλικία στελεχώνοντας τα τμήματα υποδομής της ομάδας και ήταν μέλος των Πρωταθλητριών Ερασιτεχνικών ομάδων της “Ένωσης” στην δεκαετία του 1960.
Αγωνιζόταν στις θέσεις της επίθεσης και παρουσίαζε ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα.
Προωθήθηκε στην Α’ Ομάδα το 1968 και πραγματοποίησε εμφανίσεις με αυτήν τόσο σε επίσημους αγώνες όσο σε φιλικούς και σε αγώνες του Θερινού Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ.
Το καλοκαίρι του 1969 παραχωρήθηκε στον Φωστήρα, του οποίου αποτέλεσε βασικό στέλεχος στην επιθετική γραμμή.

Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη παράταξη “Ζούμε Μαζί” του Αποστόλου Κόντου.

Η ακολουθία θα γίνει τη Παρασκευή στις 2.00μμ στην Αγία Τριάδα και στις 3.00μμ η κηδεία στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης.

Προηγούμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Τι ειπώθηκε στη συνάντηση Βασιλόπουλου με τους επικεφαλείς της αντιπολίτευσης
Επόμενο άρθροΣυλλογή αναγκαίων αγαθών για τους πρόσφυγες του Γαλατσίου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.