Λόγω Ραχήλ… δεν συμμετέχει ο Αλέκος Καλύβης στο ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ε!

0

raxhl-kalyvisΟ Φιλαδελφειώτης κ. Αλέκος Καλύβης στα τέλη Αυγούστου παραιτήθηκε από την Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, για να προσχωρήσει στη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Ωστόσο, ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιανουαρίου για την περιφέρεια Αττικής, δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο της ΛΑ.Ε. με τις πληροφορίες του iefimerida.gr να αναφέρουν ότι μπήκε στην θέση του η Ραχήλ Μακρή για να έχει το κόμμα μεγαλύτερα εκλογικά οφέλη στις 20 Σεπτεμβρίου. Σημειώνεται ότι αν και η Ραχήλ Μακρή είχε πάρει 13.000 σταυρούς στην Κοζάνη στις εκλογές του Ιανουαρίου και ήθελε να κατέβει ξανά εκεί, τοποθετήθηκε τελικά στην περιφέρεια Αττικής, μετά από πιέσεις που ασκήθηκαν προκειμένου να μπει στο ψηφοδέλτιο της πρώην περιφέρειάς της η Ευγενία Ουζουνίδου

Στην περιφέρεια Αττικής επικεφαλής του ψηφοδελτίου είναι ο αρχηγός του κόμματος Παναγιώτης Λαφαζάνης. Η κυρία Μακρή θα εκλεγεί βουλευτής μόνο αν ο κ. Λαφαζάνης επιλέξει την έδρα της Β΄Πειραιά που είναι επίσης υποψήφιος ως αρχηγός κόμματος.

Ο κ.Καλύβης με δήλωση του τόνισε ότι θα στηρίξει την Λαϊκή Ενότητα, αλλά δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της και αφήνει αιχμές εναντίον του κόμματος.

Αναλυτικά:

«Στηρίζω τη Λαϊκή ενότητα χωρίς να συμμετέχω στα ψηφοδέλτιά της. Προέχει ένα καλό εκλογικό αποτέλεσμα.Τα υπόλοιπα θα τα δούμε ψύχραιμα μετά τις εκλογές».

Προηγούμενο άρθροΜετά το Δημαρχείο… “άγνωστοι” βανδάλισαν γνωστό κατάστημα στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Επόμενο άρθροΗ προεκλογική εκδήλωση της τοπικής Νέας Δημοκρατίας (Φωτορεπορτάζ)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.