Επίθεση στο εκλογικό περίπτερο της Λαϊκής Ενότητας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας

1

Από τη ΛΑ.Ε Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας λάβαμε τη παρακάτω ανακοίνωση:

lae-filadefeia2Επίθεση στο εκλογικό περίπτερο της Λαϊκής Ενότητας

Τραμπούκικη επίθεση παρακρατικού χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε αργά χτες  το βράδυ με αποτέλεσμα την καταστροφή του εκλογικού περιπτέρου. Εκτός της καταστροφής, οι τραμπούκοι έκλεψαν τις σημαίες και την προμετωπίδα του περιπτέρου με το λογότυπο και το σύνθημα «Το ΟΧΙ δεν Ηττήθηκε, Συνεχίζουμε μέχρι τέλους» (προφανώς ενοχλούσε!).

Θέλουμε να δηλώσουμε ότι τέτοιες πρακτικές δεν κάμπτουν το ηθικό και την αγωνιστική διάθεση του κόσμου του ΟΧΙ, ο οποίος θα υπερασπιστεί τη ζωή του ενάντια στα μνημόνα, στη λιτότητα και στις πρακτικές τρομοκρατίας. Τέτοιες πρακτικές αποδεικνύουν ότι μνημόνια και δημοκρατία είναι έννοιες ασύμβατες μεταξύ τους.
Καλούμε το κίνημα και την Αριστερά να καταδικάσει αυτές τις πρακτικές και να υπερασπιστεί τις στοιχειώδεις δημοκρατικές κατακτήσεις του κινήματος, απαραίτητο εργαλείο μαζί με την ενότητα για την νίκη του αγώνα ενάντια στις πολιτικές που καταστρέφουν τις ζωές μας.

Λαϊκή Ενότητα Ν.φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας

Προηγούμενο άρθροΠρώτο κουδούνι με χιλιάδες κενά στα σχολεία
Επόμενο άρθρο3ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας: Φωτορεπορτάζ & Βίντεο από τον Αγιασμό
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Οτι ακριβως δημοσιευσα για τους βανδαλισμους στα Γραφεια Ν.Δ. & Συριζα ισχυουν & για τη περιπτωση της ΛΑ.Ε. Επιτελους οι γνωστοι – αγνωστοι πρεπει να απομονωθουν & οι πραξεις τους να καταδικασθουν απο ολους!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.