Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια: Από το 2016 και βλέπουμε…

2

rytmistiko-aekΗ απόφαση της υπηρεσιακής Γ.Γ. του ΥΠΑΠΕΝ, Χριστίνας Μπαριτάκη να δώσει 45 εργάσιμες μέρες παράταση στη Δημόσια Διαβούλευση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια… μετά από αίτηση του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, αναγκάζει την ΑΕΚ να περιμένει μέχρι το 2016 για την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στα τέλη Νοεμβρίου. Στη συνέχεια απαιτείται εσωτερική διαβούλευση ενός περίπου μήνα κάτι το οποίο σημαίνει Χριστούγεννα.

Και επειδή οι Δημόσιες Υπηρεσίες υπολειτουργούν από τις… αρχές του Δεκέμβρη, μόνο με ένα θαύμα θα καταφέρει η ΑΕΚ να έχει στα χέρια της την οικοδομική άδεια πριν το νέο έτος.

ΠΗΓΗaek24hours.gr
Προηγούμενο άρθροΟρκίστηκε η νέα 46μελη κυβέρνηση – συσχετισμοί…
Επόμενο άρθρο753 άνθρωποι ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου στη Μέκκα!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.