Ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ Φ.Χ.

0

syriza1Την Τετάρτη 2/9/2015 στο Πνευματικό Κέντρο Χαλκηδόνας πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση της ΟΜ Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας του ΣΥΡΙΖΑ, όπου μετά την παραίτηση των 37 μελών από τα 63 συνολικά παραβρέθηκαν στην συνεδρίαση 21 μέλη . Εκλέξαμε νέο 5μελές προσωρινό συντονιστικό και εγκρίναμε και 13 νέες εγγραφές μελών.

Μέσα σε κλίμα ενωτικό και συντροφικό όλοι οι σύντροφοι αποφάσισαν να μπούμε δυνατά στην εκλογική μάχη που θα καθορίσει το αύριο της πατρίδας και των εργαζόμενων για πολλά χρόνια , προχωράμε μόνο μπροστά με πείσμα, αντοχή και θέληση ξεπερνώντας το κλίμα αποστράτευσης που καλλιεργείται έντεχνα, με μοναδικό σκοπό την Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Καλούμε όλα τα παλιά και νέα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετέχουν ενεργά και δυναμικά στη Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα για να μπορέσει ο λαός να συνεχίσει να αγωνίζεται και να ελπίζει .

ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ

Προηγούμενο άρθρο2o ΕΠΑΛ Ν.Φιλαδέλφειας: Ειδικότητες και τομείς που λειτουργούν στο σχολείο
Επόμενο άρθροΌταν σβήνει ένα Αστέρι…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.