Ανακοίνωση της τοπικής Νέας Δημοκρατίας Φ.Χ.

10

Λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

ÓÔÁ ÍÅÁ ÃÑÁÖÅÉÁ ÔÇÓ ÍÅÁÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ Ï ÁÍÔÙÍÇÓ ÓÁÌÁÑÁÓ ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÅ ÔÏ ÊÁÉÍÏÕÑÃÉÏ ÅÌÂËÇÌÁ ÔÏÕ ÊÏÌÌÁÔÏÓ.  (PHASMA / ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ)

Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 8 μ.μ θα πραγματοποιηθεί προεκλογική συγκέντρωση- εκδήλωση στα γραφεία της ΔΗΜ. Τ.Ο. (Λ.Δεκελείας 58, Νέα Χαλκηδόνα) με κεντρικό ομιλητή τον Βουλευτή Αττικής της ΝΔ κ. Μάκη Βορίδη και την συμμετοχή βουλευτών και πολιτευτών της παράταξης μας. Η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά.

Προηγούμενο άρθροΠαιδικοί Σταθμοί: Διευκρινίσεις για τη χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ
Επόμενο άρθροΔ.Φ.Χ.: Δημοτικό συμβούλιο με 24 θέματα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

10 ΣΧΟΛΙΑ

    • “Ωραίο” σχόλιο κ. Αθανασιάδου…Δημοκρατικότατο πάνω απόλα. Εκλεγμένος βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου είναι και μάλιστα με δημοκρατικές διαδικασίες. Οπότε λίγη αυτοσυγκράτηση δεν βλάπτει.

    • Κ Αθανασιάδου υπαρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες που ορίζουν τους ομιλητές στις εκδηλώσεις των κομμάτων ανα τις τοπικές. Πέρα απο αυτο φράσεις τύπου “ουστ” σίγουρα δεν προσιδίαζαν στην δημοκρατία.

  1. Δημοκρατία έχουμε ακομα, δεκτές οι επιστροφές. Και ακριβώς επειδή έχουμε δημοκρατία οι πολίτες θα ψηφίσουν ο καθένας αυτο που επιθυμεί, χωρίς καθ υποδείξεις περι καλών και κακών πολιτικών σχηματισμών. Ανάλογα με οτι πιστεύει ο καθένας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.