“Αγνωστοι” βανδάλισαν το Δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας!

1

Υλικές ζημιές προκάλεσαν “άγνωστοι” στο Δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης. Βανδάλισαν για ακόμα μια φορά περιουσία που ανήκει και την πληρώνουν οι δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας & Νέας Χαλκηδόνας…

Η ανακοίνωση του Δ.Φ.Χ.:

Τις πρώτες πρωινές ώρες ομάδα αγνώστων έσπασαν τζάμια του πρώτου ορόφου και κατέστρεψαν την κεντρική είσοδο του Δημαρχείου, ενώ έγινε αποτυχημένη προσπάθεια -πιθανότατα λόγω του πρωινού της ώρας- να πετάξουν κόκκινη μπογιά στο κτήριο του Δημαρχείου. Η επίθεση έγινε σε συνέχεια των βανδαλισμών που έγιναν στο Π.Π.Ι.Ε.Δ.

Η Δημοτική αρχή δηλώνει εδώ και ένα χρόνο από τότε που ανέλαβε τη διοίκηση του Δήμου ότι δεν εκβιάζεται ούτε τρομοκρατείται. Οι ιδέες μας και οι προεκλογικές μας δεσμεύσεις προς τον λαό της πόλης δεν κάμπτονται από πιέσεις οποιασδήποτε προέλευσης. Δεν πρόκειται να υποκύψουμε σε σχέδια ομάδων που επιθυμούν να δημιουργήσουν κλίμα έντασης χωρίς να έχουν έρεισμα στην τοπική κοινωνία.

Προηγούμενο άρθροΤο Ισλαμικό Κράτος «κοιτά» προς την Ελλάδα…
Επόμενο άρθρο“Λευκός καπνός”! Κλείδωσε το 3ο Μνημόνιο…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.