Νέα Φιλαδέλφεια: Πήρε το “μετάλλιο” ζέστης για άλλη μια φορά! (videos)

1

kaysonas-nea-filadelfeia-fxTο “μετάλλιο” ζέστης πανελλαδικά κατέκτησε για άλλη μια φορά η Νέα Φιλαδέλφεια τις προηγούμενες ημέρες μιας και για 2 συνεχόμενα 24ωρα η πόλη μας κατέγραφε 40 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: Nea Filadelfeia Heat

124312412Επίσης πολλές  περιοχές της Αττικής σημείωσαν 40 βαθμούς Κελσίου στις 31.07.2015 σύμφωνα με τους σταθμούς της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.Συγκεκριμένα 40 βαθμούς είχαμε σε Νέα Φιλαδέλφεια,Ελευσίνα και Μέγαρα και ταυτόχρονα αυτές ήταν και οι υψηλότερες θερμοκρασίες σε ολόκληρη την Ελλάδα.Στα παρακάτω κλιπάκια μπορείτε να βρείτε το ρεπορτάζ για τη ζέστη που χτύπησε την Νεα ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ καθώς και τις αναφορές των γνωστών μετεωρολόγων κ.Κολυδά και κα. Σούζη για την αφόρητη ζέστη στη Νέα Φιλαδέλφεια όπως επίσης και άλλες αναφορές των ΜΜΕ για τον καύσωνα στη πόλη μας.

Προηγούμενο άρθροΗμερίδα για τις επιχειρήσεις του δήμου
Επόμενο άρθροΣτην μοιραία πτήση ΜΗ370 (Malaysia Airlines) τα συντρίμμια…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.