Λύσανδρος Γεωργαμλής: “Όσοι δεν συμφωνούν με τις θεμελιώδεις αρχές μας, δεν έχουν θέση στην παράταξη”

1

Από το γραφείο τύπου της “Ένωσης Δημοτών” λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

georgamlis-dhloshΟ επικεφαλής της ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΩΝ Λύσσανδρος Γεωργαμλής έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Κοπελούσος, έκανε, με το περιεχόμενο δήλωσής του και επίσημα γνωστό, αυτό που όλοι στην πόλη μας γνωρίζουν. Ότι δηλαδή βρίσκεται ουσιαστικά εκτός της ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΩΝ.

Δεν θα ασχοληθούμε με τα όσα έγραψε. Η παράταξή μας θα συνεχίσει να λειτουργεί όπως επιθυμεί η μεγάλη πλειοψηφία των στελεχών της.

Η επιλογή των προσώπων που στελεχώνουν τα όργανα της παράταξης, γίνεται με βάση τη διάθεση προσφοράς τους, τη σχέση εμπιστοσύνης και την ανιδιοτέλεια.

Η ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ δεν λειτουργεί με παλαιοκομματικά πρότυπα και κομματικές ταυτότητες. Και όποιοι δεν συμφωνούν με τις θεμελιώδεις αρχές μας, δεν έχουν θέση στην παράταξη, συστατικό στοιχείο της οποίας είναι η ΕΝΟΤΗΤΑ».

Από το Γραφείο τύπου

Προηγούμενο άρθρο“Η Ελλάδα δεν έχει καταθέσει αίτημα βοήθειας για το μεταναστευτικό”!!!
Επόμενο άρθροΣίγουροι για την ύπαρξη του “χρυσού τρένου” των Ναζί
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.