Σε ρεπορτάζ του Fx-news.gr στο πάρκο Μικρασιατών (τρίγωνο) τον Ιούνιο, είχαμε αναδείξει τον μεγάλο κίνδυνο από τα γυμνά καλώδια σε ένα από τα δεκάδες «δίμπαλα» του δημοτικού φωτισμού που υπάρχουν στη πόλη. Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία του ρεπορτάζ, λείπει το καπάκι που ασφαλίζει τα ηλεκτροφόρα καλώδια, με αποτέλεσμα να είναι εκτεθειμένα.

mnhmeio-mikrasiaton-reportaz-nea-filadelfeia (1)
Πάρκο Μικρασιατών Νέα Φιλαδέλφεια – 10 Ιουνίου 2015

Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλες περιοχές. Χαρακτηριστική είναι η καταγγελία που μας έστειλε λίγες μέρες αργότερα, αναγνώστρια μας:
«Πολλοί έχουμε παραπονεθεί για την καθαριότητα στις πλατείες που παίζουν τα παιδιά μας. Σήμερα όμως κόντεψα να χάσω το παιδί μου διότι μία κολώνα με λάμπες στην πλατεία Δημητρίου Υψηλάντη στην οδό Κασσάνδρας είχε αφύλαχτα καλώδια και ο 6χρονος γιός μου τα ακούμπησε. Ήμασταν τυχεροί γιατί τον διαπέρασε στιγμιαία το ρεύμα. Αναρωτιέμαι τί θα μου έλεγαν από το Δήμο αν έχανα το παιδί μου… πιθανόν ότι δεν έχουν αρκετό προσωπικό!!!»…

Το επόμαχο Δίμπαλο της καταγγελίας. Το καπάκι έδεσε πρόχειρα γείτονας, μετά το ατύχημα...
Το επίμαχο Δίμπαλο της καταγγελίας. Το καπάκι έδεσε πρόχειρα γείτονας, μετά το ατύχημα…

 

ΠΗΓΗΔημοσιεύθηκε στην έντυπη εφημερίδα Fx-news – τεύχος Ιούνιος 2015
Προηγούμενο άρθροΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: “Κλίμα χαφιεδισμού και τρομοκράτησης” από τη Ζωή… στο Κανάλι της Βουλής!!!
Επόμενο άρθροΣτη Νέα Φιλαδέλφεια το ρεκόρ υψηλότερης θερμοκρασίας – 13 νεκροί στον καύσωνα του ’80!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.