Φωτιά στο Άλσος Ν.Φ.: Φωτορεπορτάζ από το σημείο που εκδηλώθηκε…

0

fotia-alsos-nea-filadelfeia (8)Φωτιά στο άλσος Νέας Φιλαδέλφειας είχαμε το μεσημέρι της Κυριακής λίγο μετά τις 12.00. Η φωτιά εκδηλώθηκε στην νότια πλευρά του άλσους στη πλευρά της Νέας Ιωνίας (Πατρ. Κωνσταντίνου). Η πυροσβεστική αντέδρασε άμεσα και η φωτιά δε πήρε μεγάλες διαστάσεις, λόγω φυσικά και της νηνεμίας.

Ανεπιβεβαίωτες Πληροφορίες που ήρθαν στο Fx, λένε ότι η φωτιά προήλθε από σπίθες που προήλθαν -λόγω ζέστης- παρακείμενη  εγκατάσταση της ΔΕΗ. Φυσικά το τελικό πόρισμα για την αιτία θα βγει από την πυροσβεστική υπηρεσία.
Ανεπιβεβαίωτες Πληροφορίες που ήρθαν στο Fx, λένε ότι η φωτιά προήλθε από παρακείμενη εγκατάσταση της ΔΕΗ. Φυσικά το τελικό πόρισμα για την αιτία θα βγει από την πυροσβεστική υπηρεσία.

Δείτε Φωτορεπορτάζ από το σημείο της πυρκαγιάς:

Προηγούμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Το πλάνο, η περιβαλλοντική μελέτη και η Αναδάσωση του Άλσους…
Επόμενο άρθροΆλσος Ν.Φ.: “Βουνό” τα κλαδιά & τα ξερόχορτα στο γκαράζ του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.