“Ρήγμα” στη Δύναμη Πολιτών! Εκτός η Δημοτική σύμβουλος Αντωνία Αναγνώστου-Καρκάνη!

0

Από τον δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο λάβαμε τη παρακάτω ανακοίνωση:

fx-news-vasilopoylos-anagnostoy-690x378Η κυρία Αναγνώστου-Καρκάνη από σήμερα δεν συμμετέχει πλέον στη δημοτική ομάδα της Δύναμης πολιτών ύστερα από δήλωση ανεξαρτητοποίησή της. Η συστηματική παραβίαση των προγραμματικών αρχών της παράταξής προς υπεράσπιση ενός παλαιοκομματικού και παραγοντίστικου-δήθεν ανεξάρτητου μοντέλου για την τοπική αυτοδιοίκηση δεν επιτρέπει πλέον τη συμπόρευση μαζί της. Η κυρία Αναγνώστου-Καρκάνη στο πρόσφατο δημοψήφισμα όχι μόνο υποστήριξε ενεργά το ΝΑΙ – όπως είχε κάθε δικαίωμα να κάνει βάσει της εισήγησης του Δημάρχου – αλλά απαίτησε να φιμωθεί η δημοτική αρχή και να μην πάρει θέση, υποστηρίζοντας πως η μόνη «ενωτική θέση» είναι αυτή της ταύτισης με το σαθρό πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο της χώρας. Ως εκ τούτου, στο πρόσφατο Δημοτικό συμβούλιο αρνήθηκε να ψηφίσει τη διάθεση ενός τμήματος των διαθεσίμων του Δήμου μας στην ΤτΕ. Αρνήθηκε ο Δήμος μας να συνδράμει στις δύσκολες καταστάσεις που περνά η πατρίδα μας προτάσσοντας μικροπολιτικά συμφέροντα, όταν μάλιστα τμήμα της αντιπολίτευσης ψήφισε αυτή την πρόταση.

Ευχόμαστε στην κυρία Αναγνώστου-Καρκάνη καλή τύχη και μία δημιουργική συνεργασία στο Δημοτικό συμβούλιο, εφόσον η ίδια αρνείται να παραχωρήσει την έδρα που κέρδισε μέσα από τη συλλογική προσπάθεια δεκάδων ανθρώπων της παράταξής μας. Όλοι κρινόμαστε για τις επιλογές μας, ιδιαίτερα σε αυτές τις κρίσιμες για τη χώρα στιγμές

Η γραμματεία και η δημοτική ομάδα της Δύναμης πολιτών

16/07/2015″

Προηγούμενο άρθροΠάνω από 1.000 μετανάστες κατέφθασαν στην Ομόνοια…
Επόμενο άρθροΟι 39 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν «όχι»…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.