Fx-news | Εφημερίδα |ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ

“Ο Σαίξπηρ σε μία Πρόβα” από τη Θεατρική Ομάδα Lud Project της “Παναγίτσας”

4987Η Θεατρική Ομάδα Lud Project (Ενηλίκων) των Κατηχητικών Συντροφιών του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίτσα), Ν. Φιλαδέλφειας. Σας προσκαλεί στη Θεατρική Παράσταση: «Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε μια πρόβα» (συρραφή κειμένων) , την Τετάρτη 08 Ιουλίου στις 20:30 στο Ανοιχτό Θέατρο του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς (ΠΠΙΕΔ) Λ. Δεκελείας 152 & Ατταλείας.

«ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΣΑΙΞΠΗΡ ΣΕ ΜΙΑ… ΠΡΟΒΑ»

Λίγα Λόγια για το έργο:
Τι γίνεται όταν οι θεατές «κρυμμένοι» πίσω από την κουρτίνα ή κοιτάζοντας μέσα από την κλειδαρότρυπα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ΠΡΟΒΑ του έργου Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε μια ώρα; Πως γίνονται οι δοκιμές/ πρόβες ενός έργου; Τι γίνεται πριν ο κόσμος παρακολουθήσει μια παράσταση; Ποιος είναι τελικά ο «αρχηγός» του Θεάτρου; ο σκηνοθέτης; Ο συγγραφέας ή οι ηθοποιοί; Τι έγραψε ο Σαίξπηρ; Κωμωδίες; Ιστορικά δράματα; Τραγωδίες; Αυτά τα ερωτήματα και άλλα τόσα σχετικά με την δημιουργία μιας παράστασης θα σας απαντηθούν μέσα από την παράσταση μας.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία-Διασκευή: Δανάη Γκενέ, Σπύρος Κοπανιτσάνος
Σκηνικά – Κοστούμια: Δανάη Γκενέ, Ξανθή Ραυτοπούλου
Μουσική-Ηχοληψία-Φωτισμοί: Γιάννης Σκοτίδας
Επιμέλεια Έντυπου Υλικού: Σπύρος Κοπανιτσάνος

Παίζουν:
Φαίη Φλώρου, Αγγελική Μπέκα, Έλενα Μαλισιόβα, Βασίλης Καπλανίδης, Στελίνα Αντουλινάκη, Αναστάσης Θεοδωρίδης, Αποστόλης Βασιλόπουλος,
Σκηνοθέτης: Διονύσης Τσουμής

Exit mobile version