“Ο Σαίξπηρ σε μία Πρόβα” από τη Θεατρική Ομάδα Lud Project της “Παναγίτσας”

0

4987Η Θεατρική Ομάδα Lud Project (Ενηλίκων) των Κατηχητικών Συντροφιών του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίτσα), Ν. Φιλαδέλφειας. Σας προσκαλεί στη Θεατρική Παράσταση: «Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε μια πρόβα» (συρραφή κειμένων) , την Τετάρτη 08 Ιουλίου στις 20:30 στο Ανοιχτό Θέατρο του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς (ΠΠΙΕΔ) Λ. Δεκελείας 152 & Ατταλείας.

«ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΣΑΙΞΠΗΡ ΣΕ ΜΙΑ… ΠΡΟΒΑ»

Λίγα Λόγια για το έργο:
Τι γίνεται όταν οι θεατές «κρυμμένοι» πίσω από την κουρτίνα ή κοιτάζοντας μέσα από την κλειδαρότρυπα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ΠΡΟΒΑ του έργου Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε μια ώρα; Πως γίνονται οι δοκιμές/ πρόβες ενός έργου; Τι γίνεται πριν ο κόσμος παρακολουθήσει μια παράσταση; Ποιος είναι τελικά ο «αρχηγός» του Θεάτρου; ο σκηνοθέτης; Ο συγγραφέας ή οι ηθοποιοί; Τι έγραψε ο Σαίξπηρ; Κωμωδίες; Ιστορικά δράματα; Τραγωδίες; Αυτά τα ερωτήματα και άλλα τόσα σχετικά με την δημιουργία μιας παράστασης θα σας απαντηθούν μέσα από την παράσταση μας.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία-Διασκευή: Δανάη Γκενέ, Σπύρος Κοπανιτσάνος
Σκηνικά – Κοστούμια: Δανάη Γκενέ, Ξανθή Ραυτοπούλου
Μουσική-Ηχοληψία-Φωτισμοί: Γιάννης Σκοτίδας
Επιμέλεια Έντυπου Υλικού: Σπύρος Κοπανιτσάνος

Παίζουν:
Φαίη Φλώρου, Αγγελική Μπέκα, Έλενα Μαλισιόβα, Βασίλης Καπλανίδης, Στελίνα Αντουλινάκη, Αναστάσης Θεοδωρίδης, Αποστόλης Βασιλόπουλος,
Σκηνοθέτης: Διονύσης Τσουμής

Προηγούμενο άρθροΣτΕ :Το μεσημέρι αποφασίζει αν το δημοψήφισμα είναι αντισυνταγματικό
Επόμενο άρθροΟ Αλέξης Τσίπρας και ο έρπης στο κάτω χείλος του
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.