Ανακοίνωση της A.E. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ»

0

Από τον Αθλητικό σύλλογο Α.Ε. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» λάβαμε τη παρακάτω ανακοίνωση:

ey-agonizesthe-ae-filadelfeias-xalkhdonas (4)Την Κυριακή 12/07/2015 ξεκίνησαν στο προπονητικό κέντρο της ΑΕ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ στο πάρκο Ειρήνης οι εργασίες συντήρησης του γηπέδου ποδοσφαίρου με έξοδα αποκλειστικά του συλλόγου μας.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε το πρωί στο γήπεδο για να ενημερωθεί για την πορεία, τον προγραμματισμό καθώς και το κόστος των εργασιών που θα συνεχιστούν όλο το καλοκαίρι!
Ευχαριστούμε όλους τους φίλους καθώς και τα μέλη μας που βοηθάνε ηθικά αλλά και οικονομικά ώστε το πάρκο Ειρήνης να παραμείνει ένα κέντρο άθλησης και αναψυχής.

ey-agonizesthe-ae-filadelfeias-xalkhdonas (2) ey-agonizesthe-ae-filadelfeias-xalkhdonas (3) ey-agonizesthe-ae-filadelfeias-xalkhdonas (4)

Προηγούμενο άρθρο“Παναγίτσα”: Επιτυχημένη η παράσταση της θεατρικής ομάδας Lud Project (Φωτογραφίες)
Επόμενο άρθροΤους παρακαλούμε για μνημόνιο και ΔΕΝ μας δίνουν, αλλά…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.