Ανακοίνωση “Λαϊκης Συσπείρωσης” για τη Συνεδρίαση του ΔΣ στις 15/7

0

Λάβαμε το παρακάτω Δελτίο τύπου:

danah-gkoyma-kke-15-690x4591Βασιλικότερη του βασιλέως η δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποίησε δημοτικό συμβούλιο για τα «πεπραγμένα» της την ώρα που ​δεκάδες ​χιλιάδες εργαζόμενοι διαδήλωναν ​με το ΠΑΜΕ ενάντια στο 3ο και χειρότερο «αριστερό» μνημόνιο σφαγιασμού του λαού. Δηλαδή τη μέρα και την ώρα που η «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνηση πέρναγε «με ένα νόμο με ένα άρθρο» μέτρα καρμανιόλες που προστίθενται στο αντιλαϊκό κυβερνητικό έργο των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΔΗΜΑΡ.
Η Δημοτική Αρχή του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπήκε καν στον κόπο να απαντήσει στο αίτημα αναβολής του Δημοτικού Συμβουλίου που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση.
Η χτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σε μέρα ​λαϊκής κινητοποίησης και ​απεργίας των εργαζομένων στους ΟΤΑ στην ουσία συνιστά υπονόμευση του απεργιακού δικαιώματος και ανοικτό κάλεσμα σε απεργοσπασία. Αποκαλύπτει για άλλη μια φορά το ρόλο της Δημοτικής Αρχής του ΣΥΡΙΖΑ ως μακρύ χέρι του αστικού κράτους και προσθέτει άλλο ένα «επίτευγμα» στην ήδη μακριά λίστα των πεπραγμένων της για την προώθηση και υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί το λαό να μην παραδοθεί! Υπάρχει η πραγματική διέξοδος της ρήξης με την ΕΕ, το κεφάλαιο και την εξουσία του. Για ν’ ανοίξει αυτός ο δρόμος, πρέπει άμεσα, να οργανωθεί και ενωθεί ο λαός, να ανασυνταχθεί το εργατικό κίνημα, να αποκτήσει σαφή αντικαπιταλιστικό προσανατολισμό, να αναπτυχθεί η κοινωνική λαϊκή συμμαχία του ενάντια στα μονοπώλια, να δυναμώσει η συμπαράταξη με το ΚΚΕ.

Νέα Φιλαδέλφεια, 16 Ιούλη 2015

 

Προηγούμενο άρθροΟι Τράπεζες ΔΕΝ θα ανοίξουν τη Δευτέρα, αλλά…
Επόμενο άρθροΜετά από 17 χρόνια ανοίγει το αρχαίο θέατρο Δωδώνης!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.