Δείτε φωτογραφίες: Βανδάλισαν τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης

0

arxaiaΤελειωμό δεν έχουν οι βεβηλώσεις και οι βανδαλισμοί. Από τη μανία των ανεγκέφαλων δεν ξέφυγε ούτε ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης.

Άγνωστοι δράστες, το βράδυ της Τρίτης έσπασαν τη μαρμάρινη τριγωνική επιτύμβια στήλη που ήταν προσκολλημένη σε μαρμάρινη τετράγωνη βάση, χρονολογίας του 1926, στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης και συγκεκριμένα στο αρχαίο θέατρο του Ηρώδειου.

Παρόλο που ο χώρος φυλάγεται 24ωρες το 24ωρο οι φύλακες και η αστυνομία δεν αντιλήφθηκαν του δράστες, οι οποίοι δεν έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής.

Παράλληλα βέβηλοι σημάδεψαν με συνθήματα και μπογιές και τον ιερό βράχο της Πνύκας, όπου κατά την αρχαιότητα μαζεύονταν οι Αθηναίοι για να συζητήσουν τα θέματα της πόλης τους αλλά και τον χώρο που κήρυξε τον χριστιανισμό ο Απόστολος Παύλος.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η περιοχή έχει μετατραπεί σε «μίνι χωματερή» αφού ορισμένοι πετούν τα σκουπίδια τους όπου βρουν αντί να χρησιμοποιούν τους κάδους απορριμμάτων.

Δείτε τις φωτογραφίες που τράβηξε το protothema.gr στο μεγαλύτερο τουριστικό αξιοθέατο της χώρας, που προκαλούν θλίψη και οργή.

arxaia1

arxaia2

arxaia4

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΗ “Άγνωστη Ιστορία” της Φιλαδέλφειας σε ένα Βίντεο!
Επόμενο άρθροΠέντε χρόνια με εγκεφαλικό και δύο ανακοπές ο παλιός συνεργάτης του ΑΜΑΝ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.