Νέα Φιλαδέλφεια: “Αγιο” είχε μαθητής γυμνασίου που τον χτύπησε αυτοκίνητο! (Φωτογραφίες)

3

?

Πολύ σοβαρό ατύχημα έγινε την Πέμπτη (4/6) στην οδό Πλαστήρα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Επιβατικό αυτοκίνητο χτύπησε 13χρονο μαθητή που προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο. Από τη σύγκρουση, ο μαθητής έσπασε το παρμπρίζ του οχήματος με το πίσω μέρος του κεφαλιού του, ενώ το όχημα βγήκε από τον δρόμο και έπεσε πάνω σε θάμνους μπροστά από τα γήπεδα τένις που βρίσκονται στην οδό Πλαστήρα…

?

Άμεσα ο οδηγός του οχήματος πήγε να βοηθήσει τον 13χρονο ενώ πολύ γρήγορα έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ευτυχώς, το χτύπημα δεν ήταν σοβαρό και ο μαθητής τη “γλίτωσε” με ράμματα και μώλωπες στη πλάτη…

troxaio-30-gymnasio-nea-filadelfeia (4) troxaio-30-gymnasio-nea-filadelfeia (3) troxaio-30-gymnasio-nea-filadelfeia (2) troxaio-30-gymnasio-nea-filadelfeia (1)

Προηγούμενο άρθρο“Κατεδάφιση κτηρίων εντός του άλσους – Ρώσικα”
Επόμενο άρθροΝέο video σοκ: Αστυνομικός πυροβολεί εν ψυχρώ άοπλο άνδρα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.